Powitajki przy kawie 64

09 lutego 2021 12:15 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Co my wiemy o zimie i zaspach, moje norweskie maluchy, to dopiero mają zimę :-). Jak poniżej-15 ,to Kalina śpi W przedszkolu w wózku na dworze, pod wiatą :lol1:
A po południu jeszcze nie mają dość zimna i śniegu 

Ja wole cieplejsze klimaty ale ani za zimne ani za upalne ale widoki piekne a dziecia maja frajde  hehe niech używają 
09 lutego 2021 12:17 / 4 osobom podoba się ten post
U nas dzis tak lekkie opruszenie 
09 lutego 2021 13:25 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jakbym widział małą Gusię za kierownicą 
09 lutego 2021 13:31 / 4 osobom podoba się ten post
Oo mamy przerwe techniczna w pisaniu dzis od 22 do 6 ( a ja mysle,ze tyle tu naskrobane w opiekunkowie ze trzeba zaarchwizowac te mondrosci dla potomnych teraz )  ano a wiec:
 cisza sza nocna prosze nic nie skrobac i nie kombinowac i nie wstawać przed 6 bo i tak nie naskrobiecie nic  
09 lutego 2021 13:45 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Oo mamy przerwe techniczna :zaskoczenie1::plotki: w pisaniu dzis od 22 do 6 ( a ja mysle,ze tyle tu naskrobane w opiekunkowie ze trzeba zaarchwizowac te mondrosci dla potomnych :gwizdanie:teraz :lol3: )  ano a wiec:
 cisza sza nocna prosze nic nie skrobac i nie kombinowac i nie wstawać przed 6 bo i tak nie naskrobiecie nic :wysmiewa: :smiech3: 

Dobrze prawisz
09 lutego 2021 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
Clio

Oo mamy przerwe techniczna :zaskoczenie1::plotki: w pisaniu dzis od 22 do 6 ( a ja mysle,ze tyle tu naskrobane w opiekunkowie ze trzeba zaarchwizowac te mondrosci dla potomnych :gwizdanie:teraz :lol3: )  ano a wiec:
 cisza sza nocna prosze nic nie skrobac i nie kombinowac i nie wstawać przed 6 bo i tak nie naskrobiecie nic :wysmiewa: :smiech3: 

W wielu oprogramowaniach jest opcja automatycznej archiwizacji. Czy mondrości czy "pierdul ".
Serwer będą rozkręcać  Toż napisane jest ...
09 lutego 2021 13:51 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Witaski opiekunkowo:hejka1:  
U mnie na Dolnym Śląsku posypalo niezle,syn tylko filmiki wysyla ile sniegu jest  i jak biedny musi pokonywac śnieg :lol2: jadac do szkoly.
A w szkole teraz maja egzaminy próbne i sie boi ze nie dojedzie na czas a ja myslami z nim krążę  i wypisuje kontroluje zeby nie zaspał i chyba mu nast razem lopate składaną  kupię :lol3: to se będzie  łodgarniał droge:oczko: Takze w domu zimowo wiec az milo popracować tu bo wiem ze w ogrodku moim teraz roboty ni ma a lubie.
U nas tez popruszylo sniegiem ale odgarniac nie ma co.
No i dziś piekny dzień :-) boo to dzien sałaty :lol2: - dzien wyplaty:yeah:  :wino: zawsze budujacy to dzien :lol3:
Do zmiany warty prawiem gotowa:yeah: 
Tylko kosmetyki z lazienki bo przeciez wiecie ze ja to wszystko w torbie mam i wszystko stoi w woreczkach na baczność:-):lol2:
A pro po jak tu przyjechalan to dziadek tylko lezal spal I leżał i tak wkolko. 
Ciesze sie bo to zmienilam i juz tak nie ma.
Nie ma spania po sniadaniu i popoludniu.
Pozwalam mu spac tylko na pausie po obiedzie:lol3: nie ma ja tu organizuje.
Potem zle w w nocy spi czy zakrecony chodzi i zamulony az nie wiadomo co mowi tak niewyraźnie. 
Aktiv muss być :hihi: I widze że ma to juz zakodowane i wie co kiedy ma robic:-) 
W roli generala czuje sie supcio :lol2::oczko:
(zostalo to z zabaw z dziecinstwa-musztry i szkolenia generalicji mej jurysdykcji :lol1:)
Koniec bo namazalam jus sporo.
Resxty wam nie powiem:wystawia jezyk1:
Milego dziona komu co trza, ja spokojnego nie chce chce akszyn:gwizdanie:

Nie musisz nic mówić-my i tak wszystko wiemy 
09 lutego 2021 13:52 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Mogliby w końcu nowe emotikonki wstawić bo te już oklepane są. 
09 lutego 2021 13:54 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ale superaśne urwisy. Nie mogę się doczekac, kiedy będę własnego wnusia na saneczkach wozić.Ma być chłopczyk.
09 lutego 2021 13:54 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

W wielu oprogramowaniach jest opcja automatycznej archiwizacji. Czy mondrości czy "pierdul ".
Serwer będą rozkręcać :lol3: Toż napisane jest :yo:...

Wenszuu skoro pisze ze archiwizuja to tak musi być  brzmi lepiej I ciekawiej niz wyserwerowanie zaserwerowywanych serwatoròw
09 lutego 2021 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Mogliby w końcu nowe emotikonki wstawić bo te już oklepane są. :-)

O tak.
09 lutego 2021 13:58 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Wenszuu :-)skoro pisze ze archiwizuja to tak musi być  brzmi lepiej:lol3: I ciekawiej niz wyserwerowanie zaserwerowywanych serwatoròw:gwizdanie::lol1:

Tam lepiej. Archiwum to kurz, mole i wampiry  A serwer to juz cyferki, ekraniki, srubki, klucz francuski  i takie tam 
09 lutego 2021 13:58 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Mogliby w końcu nowe emotikonki wstawić bo te już oklepane są. :-)

Dokladnie ja potrzebuje:
* pokazanie dolej d***( bez bicia) 
* Dziadek z rollatorkiem
* siedzenie w fotelu
* oraz teraz wiecej nie pamiętam...
09 lutego 2021 14:03 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ale superaśne urwisy. Nie mogę się doczekac, kiedy będę własnego wnusia na saneczkach wozić.Ma być chłopczyk.

Tęsknię za nimi, długo się nie widzieliśmy i nie wiadomo kiedy się zobaczymy . Dobrze że chociaż na VhatsAppie można się zobaczyć, inaczej te najmłodsze ,  Kalina czy Bruno w Szkocji, nawet by babci nie znały .
Mój najstarszy syn ma Stasieńka (12),córka ma Brunia ,a w Norwegii dwójka. Jedyna babci  księżniczka ,chociaż ona sama o sobie mówi-Niunia taty 
09 lutego 2021 14:04 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tam lepiej. Archiwum to kurz, mole i wampiry :lol2: A serwer to juz cyferki, ekraniki, srubki, klucz francuski :lol1: i takie tam :smiech2:

Sklonna jestem do kompromisow czasem zatem  dzis w nocy od 22-6 : 
w Archiwum X bedzie buszowal klucznik007