Dzień dobry Opiekunkowo:wielkanoc2: zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Smacznego jajka i bogatego Zajączka:wielkanoc3:
Dzień dobry Opiekunkowo:wielkanoc2: zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Smacznego jajka i bogatego Zajączka:wielkanoc3:
Czytam dziadkowi fragmenty broszurki ewangelickiej... Der Herr ist auferstanden! Halleluja! Gott ist bei uns.... A dziadek tylko... Was? Was?
:-(
Nic nie kontaktuje, ale zrobiłem śniadanko i dla niego... Jajka, szynka i biała kiełbaska...Córka śpi po imprezie, mały bez śniadania, zięć jakoś funkcjonuje... :gwizdanie::smiech3:
Słowem... Fajowo jest :smiech2:
Luke, ja się rzadko parskam na ekran, ale tym razem tak się stało :smiech3:
Niezły masz tam teraz "krajobraz " poranny :-) A dziadeczek może ateista jednak? :-) Albo się wystraszył , że każesz mu powstac przy Rollatorze i ćwiczyć :lol2:
Ewangelicy. A z rolatorkiem to i zięć dziś nawet odpuścił. Pdp jest po szczepionce Biontech i cały czas ma 37-38 stopni, więc chyba norma. Ale jest słaby. :-)
My już po wielkanocnym śniadaniu. I w tym roku, tym bardziej, że jestesmy juz pozaszczepiani-wpadł szef z żoną. I oni już dziś pedepcia przejmą. Kuchnię też. Cielęcinka będzie- w białym winie. Gotuje żona szefa-reszta na gotowe przytupta :lol2:
A ja życzę przede wszystkim spokojnych i wesołych
Albo do wyboru jak kto lubi
Octu nie będzie-nawet Balsamico di Modena, bo potem się nieładnie odbija :lol3: