Witam. :chaplin: 22 godzina podróży trwa
:-( czeka mnie dziś nie przyjemna rozmowa ma ten temat i z agencja i szefem busa. Kierowca cham i burak.. :do bani:Pracujcie i miłego dnia bo moj już jest do bani.
Witam. :chaplin: 22 godzina podróży trwa
:-( czeka mnie dziś nie przyjemna rozmowa ma ten temat i z agencja i szefem busa. Kierowca cham i burak.. :do bani:Pracujcie i miłego dnia bo moj już jest do bani.
O matko :( Współczuję, może jeszcze dzisiaj coś Ci poprawi humor, tego Ci życzę. Trzymaj się ciepło :*
Dziadek w domciu już. Przeszczęśliwy z powrotu. Zapach drożdżowego ciasta ze śliwkami z kruszonką roznosi się po domu. Home sweet home.
Będziemy musieli rozwiązać kwestię nocnego sikania, przecież ma kaczuszke z której korzysta w ciągu dnia wielokrotnie. No jeśli miałabym co noc wstawać to nie byłoby to zbyt fajne.
Nie wytrzymałabym na zleceniu, gdzie jest regularne nocne wstawanie. Jak piszesz, jest kaczuszka, są pampersy. Opiekunka to nie robot, musi odpocząć.
Witam was wszystkich :modlmy sie:
23568 Lübeck deszczowo dzisiaj u mnie ale kawusia, ciacho musi być, może ktoś się znajdzie w tym mieście, zawsze razem:modlmy sie: raźniej, miłego popoludnia