Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin: czas zacząć pracę . Mój urlop był bardzo smutny . Podczas mojego pobytu w domu odeszła moja Mama . Mi oglam być z nią w tej ostatniej chwili . Tego się zawsze obawiałam , że odejdzie jak ja będę na zleceniu .

Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin: czas zacząć pracę . Mój urlop był bardzo smutny . Podczas mojego pobytu w domu odeszła moja Mama . Mi oglam być z nią w tej ostatniej chwili . Tego się zawsze obawiałam , że odejdzie jak ja będę na zleceniu .
Czwarta rano, Malgi wstała
Dwie poduszki wytrzepała
Potem kawy się napiła
Tułaletę odwiedziła
Się na Flohmarkt dziś wybiera
Dusza chce, ciało umiera :-)
"Jesooo" :strach na wroble: Malgi pomyślała,
Lecz do kupy się zebrała
Bierzmy przykład z Malgi naszej
Co se nie da napluć w kaszę.
Jak nie ona , no to kto?
Oto Malgi , samo zło :lol1:
I witam się zwami tradycyjnie relacją podwórkowo - pogodową.
W nocy padało, wiało, jest chłodniej, przyjemnie- ale jeden pomidorek siem wywalił :placze1:
Miłej niedzieli jeszcze życzę :serce:
Malgi w deszczu na Flohmark się wybrała,
kasy sporo na duperele wydała,
a nasza Tinusia wszystko przewidziała
i na naszym Forumie pięknie to opisała :aniolki:
Wiiitam Was niedzielnie :)
Ale cudownie być w domu !
Czytam. Oglądam. W weekend jadę do Wrocławia mojego ulubionego a za 2tyg jadę z chlopem gdzieś na parę dni. Mi się marzy Bodensee które widziałam wracajac. Zobaczymy.
Życzę aby turnus szybko leciał. Pamiętajcie że czas nie k***** s- nie stoi :)
Pozdrawiam Serdecznie z Karkonoszy! ☀☀
Witam poniedzialkowo:chaplin:. Za oknem piękne słońce. :najlepszego2:Zaraz wstaje i podjade jeszcze do sklepu po świerze pieczywo bo muszę sobie zrobić jakieś kanapeczki na drogę. :glodny: Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia a cały tydzień niech szybko zleci jak błyskawica. Będę do Was zagladalac podczas podróży. A teraz czas na kawkę. :kawa: