To mamy taki sam plan, tylko u mnie oby do 26 sierpnia ,a 27 frrruuuu,,lecę do domku :-)

" Ta ostatnia niedziela..... " tylko, że niestety w domu....

To mamy taki sam plan, tylko u mnie oby do 26 sierpnia ,a 27 frrruuuu,,lecę do domku :-)
Tak, do 16 sierpnia ciężko pracuję za ciężkie pieniążki, potem w domu mam kilka urzędowych spraw do załatwienia. Od 19 przyjmuję rodzinkę z Oświęcimia, w międzyczasie położą mi panele fotowolkaiczne na dachu, spotkanie z naszym Asikiem w Ustce i na koniec wizyta chrześnicy z zaproszeniem na jej ślub do Warszawy. A we wrześniu już mam zarezerwowany domek w okolicy Łeby na "amerykany", potem rehabilitacja 2 tygodnie i 18-20 Zlot Grzybiarzy w Swornychgaciach, który sama organizuję. Oj, będzie się działo, aby tylko zdrówko dopisało...:niebo pieklo:
Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin: czas zacząć pracę . Mój urlop był bardzo smutny . Podczas mojego pobytu w domu odeszła moja Mama . Mi oglam być z nią w tej ostatniej chwili . Tego się zawsze obawiałam , że odejdzie jak ja będę na zleceniu .
Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin: czas zacząć pracę . Mój urlop był bardzo smutny . Podczas mojego pobytu w domu odeszła moja Mama . Mi oglam być z nią w tej ostatniej chwili . Tego się zawsze obawiałam , że odejdzie jak ja będę na zleceniu .