Koronawirus

26 marca 2020 12:29 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Bo takich sytuacji jest coraz więcej. Kiedyś wszystko może wróci do normy. Ale nikt nie zrekompensuje strat wielu dostawcom:-)

No tak to już u nas widocznie jestwpisane w ... gdzieś tam. Jak już się wyjdzie na prostą i jakiś spokój się pojawi, to duuup. I apiat at nawa dziury łatać. I jak tu być zadowolonym  Trudno, po tym wszystkim trzeba będzie znowu zaczynać. Pewnie dużo ludzi będzie poszkodowanych ale to nie tylko PL jest winna. Ogólnie przewartościowany "rynek fimansowy". Wiadomo było że kiedys to musi dupnąć. Koronawirus jest dobrą przykrywką.  
26 marca 2020 12:39 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Zdaje sobie sprawę że jak eksport został ograniczony bądź zawieszony to problemy się pojawia . Na razie  dają rady , ceny paliw poszły w dół , akurat w okresie prac polowych .  Państwousi działać osłonowe . Kredyty niskooprocentowane , jak przy Suszzy czy powodziach . 

Tez mam rolnika w rodzinie i to nie male hektary obsiewa . Ale inne informacje mam na ten temat .  Nic pozytywnego .
26 marca 2020 12:40 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Tez mam rolnika w rodzinie i to nie male hektary obsiewa . Ale inne informacje mam na ten temat .  Nic pozytywnego .

Zależy od regionu
26 marca 2020 13:41 / 2 osobom podoba się ten post
A tu trochę info jak to Stany "szybko" reagują. Na końcu cenne liczby ile i na co umiera w normalnych warunkach. 

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/876068/koronawirus-niebezpieczny-nowy-jork-centrum-zarazy-do-zamkniecia
26 marca 2020 15:19 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

A tu trochę info jak to Stany "szybko" reagują. Na końcu cenne liczby ile i na co umiera w normalnych warunkach. 

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/876068/koronawirus-niebezpieczny-nowy-jork-centrum-zarazy-do-zamkniecia

Mycha nie bądz upierliwa  pisałam o wsparciu gospodarki . U nas szykuje się kilka milionów bezrobotnych o to mi chodziło . Koronawirus ważna rzecz, ale jeśc też trzeba .
26 marca 2020 15:34 / 3 osobom podoba się ten post
Takie wstawki w programie jak w tej chwili powinny być często, może dotrze, że to nie są żarty .

To apel irlandzkiego pastora zakażonego wirusem . Apel bezposrednio ze szpitalnego łożka .
26 marca 2020 15:38 / 5 osobom podoba się ten post
Samolot z Chin wylądował w Warszawie nie porwali maseczek
26 marca 2020 15:45 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Samolot z Chin wylądował w Warszawie:-) nie porwali maseczek:chaplin:

Kochana , nam Polakom ktoś by miał porwać ? w życiu . No ............... chyba, że my 
26 marca 2020 15:51 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Kochana , nam Polakom ktoś by miał porwać ? w życiu . No ............... chyba, że my :smiech3:

Chyba się przede jutro na  Okęcie, mają być kolejne transporty , parę maseczek zorganizować 
26 marca 2020 15:57 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Chyba się przede jutro na  Okęcie, mają być kolejne transporty , parę maseczek zorganizować :-)

Pamietaj o nas 
26 marca 2020 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Pamietaj o nas :zlosliwy:

Po fakcie solidarnie za współudział
26 marca 2020 16:58
dorotee

Po fakcie solidarnie za współudział:wiezienie::-)

Ale w innych celach bo mnie sałatą wykończysz 
26 marca 2020 17:00 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ale w innych celach :wiezienie:bo mnie sałatą wykończysz :lol3:

Ok , będziesz Koleżanko z Gusia bez sałaty odbywać kare
26 marca 2020 17:01 / 1 osobie podoba się ten post
Więzienia nadal są bezpieczne
26 marca 2020 17:02 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha