To kto się przyzna ile przybyło na wadze? ;)
To kto się przyzna ile przybyło na wadze? ;)
Po świętach się jeszcze nie ważyłam nie mam odwagi :zawstydzony:
W czasie zlecenia przybyło mi 2 kg a byłam tylko 3 tygodnie :to nie ja:
To wszystko przez te późne kolacje :-)
Dziś gotowca zjadłem z chińskiej restauracji... ryż, surówka, kaczka w plasterkach.
Właśnie,, a jedliście kiedyś placki ziemniaczane z makaronem i ogórkiem? Bo albo już sto lat za Murzynami w kwestii nowych trendów we współczesnej kuchni, albo że mną już coś nie tak.. Taki obiadek zaserwowała dziś babcia dziadkowi i sobie, a placki z folii
Dziś gotowca zjadłem z chińskiej restauracji... ryż, surówka, kaczka w plasterkach.
Właśnie,, a jedliście kiedyś placki ziemniaczane z makaronem i ogórkiem? Bo albo już sto lat za Murzynami w kwestii nowych trendów we współczesnej kuchni, albo że mną już coś nie tak.. Taki obiadek zaserwowała dziś babcia dziadkowi i sobie, a placki z folii
Fujjjjj mam na myśli te placki:do bani:
Flaki ugotowane . Muszą się przegryźć. Jutro najazd gości. :-)