Witam wszystkie opiekunki w Niemczech .....
Ja w domku.....podroz byla straszna ( 3 godz. czekania na przystanku, jakas awaria???? W Gliwicach 2 godz....)ale dojechalam....
Witam wszystkie opiekunki w Niemczech .....
Ja w domku.....podroz byla straszna ( 3 godz. czekania na przystanku, jakas awaria???? W Gliwicach 2 godz....)ale dojechalam....
Czy Ty jeździsz Eurobusem? Pytam, bo ja z nimi jeżdżę i też do Gliwic, a potem dalej.
tak jechalam eurobusem......pozdrawiam
Życie po powrocie do PL...sprzatanie, sprzatanie, sprzatanie. A tak w ogole to bylam w domu w tym roku tylko 10 dni. To za malo zeby cos powiedziec w tym temacie :)
Życie po powrocie do PL...sprzatanie, sprzatanie, sprzatanie. A tak w ogole to bylam w domu w tym roku tylko 10 dni. To za malo zeby cos powiedziec w tym temacie :)
I te krótkie 10dni sprzątałaś???????Oooooooo moja droga -zapraszam na warsztaty z asertywności!!!!!!!!!!!!!!!!Jakie ku....wa sprzątanie ????Wracasz ,leżysz i pachniesz ,no ewentualnie zgadzasz się łaskawie na podanie śniadania do łóżka:):):):)
Po pierwszym wyjeżdzie jak po 6 tyg.nieobecnosci zastałam w chacie niewyobrażalny sajgon zrobiąłm taka rozpierduchę,że teraz jak wracam to jest tak czysto ,ze z podłogi można jeść:):):):)Nawet okna pomyte!!!!!!!!!!!!Tak moja Asik kochana ,kto nie brudzi ten nie sprząta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!