Jak radzicie sobie z tęsknotą tu w Niemczech ?

09 stycznia 2013 13:43
To prawda!!!!Ale dzisiaj robie wyjate z racji tego, ze to moje ostatnie mycie na sucho.
09 stycznia 2013 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
Nie rozumiem tego na sucho !! Znęcasz sie nad podopiecznym i ciągasz go w suchym pampersie za nogi, po parkiecie, czy jak?
09 stycznia 2013 14:51
I moze chcialasbys odpowiedzi? nie moge na forum bo to patent.
09 stycznia 2013 15:15 / 1 osobie podoba się ten post
Jestes tajemnicza jak diakonka w temacie przepisy ! A ja naiwna , dałam Ci wyżej mój sposób na polerke parkietu ! Wymaz, wykreśl, zatrzyj gumka myszką, zapomnij!!! No to po pauzie, trzeba pampersy przewietrzyć a póżniej coś tam przeliczyć i koniec dzionka !!!
09 stycznia 2013 15:22
Czy to sugestia, zeby zalozyc temat pt.Patent? Ale Twoj tez jest dobry, co sie usmialam to moje.
09 stycznia 2013 15:29
To nie głupi pomysł, ale ja nie wyskakuje na tym forum z żadna ideą, bo nie chcę być na czerwono skrytykowaną, przez Unego ,co pomyka tu po forum w czerwonej kufajce.
09 stycznia 2013 16:44
Nosi mnie drogie Panie - zostalo mi 15 dni ....

ksiazki mi sie skonczyly, centymetra nie mam i zostaje mi tylko forum, fb i zalukaj

09 stycznia 2013 18:55
Czesc wszystkimm mi zostało 65 dni i zaczełam odliczac masakra

kiedy koniec. Mam nadzieje ze zleci Moja zmieniczka postawiła syna babci pod mur ze ma byc net bo o telefon do Polski nie mogłam sie doprosic i mam nadzieje ze teraz pobyt bedzie inaczej lecial
09 stycznia 2013 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Ulcia, Nie licz już tego tygodnia i następnego, te dwa ostatnie też odlicz, i zobacz juz prawie mozesz sie pakować ! Myśl pozytywnie, kup sobie pęczak i ziarnko dziennie odkładaj, po 64 dniach porównaj różnicę, tych odłozonych ziaren, do tych co zostały w torebce. Widok na pewno Cię zadowoli! Ja tak robię! Albo liczę babci pampersy! Też pomaga! Patent na filtry opisałam wyżej, no to, ani sie obrócisz i będziesz w chatce! Wierzaj tante margolci!!!!
10 stycznia 2013 09:29 / 1 osobie podoba się ten post
to juz nie dlugo kochana skrzaty sie pewnie nie moga doczekac co?????
10 stycznia 2013 09:41 / 1 osobie podoba się ten post
Witam

Mi sie odsiadka konczy w niedziele :) Jupi!! :D
10 stycznia 2013 15:19
Ulcia- a ja myślałam, że mam najgorszą masakrę,bo jeszcze 38 dni....w Kolonii mogłam być 138 dni,ale tutaj 8 jest dużo i ogromne poświęcenie z mojej strony.Pozdrawiam wszystkich a szczególnie ściskam tych ,którym zostało dwucyfrowo..czyli więcej niż dziewięć
10 stycznia 2013 16:13
ODSIADKA:):):):)cudne Emilia , nigdy o tym tak nie pomyslalam! Ja zazwyczaj do PL wracam z urlopu:)
10 stycznia 2013 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
Witam ,mi zostało jeszcze 29 dni ,i jak koleżanki liczę wszystko począwszy od rutinoskorbinu,kończąc na babci pampersach:)))
10 stycznia 2013 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
odliczaja kochana dni, a Gabrynia chce liczyc godziny :)

dzis moj Szanowny Malzon zasypuje mnie "bardzo interesujacymi" sms-ami.... oby tylko mial sile wszystkie spelnic....