tu dopiero raczkuje ale jak na innych grupach wszystko zalezy od ludzi. Najtrudniej rozmawia sie ze specjalistami, wszystko wiedza, nie dadza wejsc w slowo.
tu dopiero raczkuje ale jak na innych grupach wszystko zalezy od ludzi. Najtrudniej rozmawia sie ze specjalistami, wszystko wiedza, nie dadza wejsc w slowo.
:strach przed noca: No ladnie tera nowe nadaja na te co dluzej pracuja :smiech2: brzydko kobitki a po prawdzie co nas denerwuje to nie musi denerwowac innych,przeca sie roznimy. Tyz jest tak,ze doswiadczone opiekunki sa takie a nie inne bo ich denerwuje,ze nowe osoby pozwalaja sobie wejsc na glowe przez pdp,rodzine,firme no ale nie mozna sie nie zgodzic,ze kazdy swoj woz sam pcha i tyz robi,wybiera to co chce,jego zycie,nikt za nas zycia nie przezyje. Bez sensu sie obrazac z tego powodu,a tyz bez sensu na sile wciskac komus co ma robic,mozna doradzic a drugi i tak zrobi jak chce. A z tym przytakiwaniem to sie nie zgodze,to,ze jest kilka osob co mysla podobnie nie znaczy,ze one celowo chca ponizyc inna osobe. Wyrazaja swoje zdanie i tyle,bez obrazania :buziaki:
Ja też jestem tu od niedawna ale coś się zmienia . Zresztą nie mam czasu siedzieć tu non stop . Tak to jest , dla mnie najgorsze jest jak wielce doświadczone gwiazdy drwią z nowych wchodzących w zawod a same zaczynały tak samo lub podobnie ... Trochę przykre ... Lub kwestia kasy raz na Facebooku natknęłam się na komentarz " ja za 1300 euro " nie otwieram walizki w domu " trochę kuzwa hipokryzja . Większość agencji płaci max 1600 euro bo sami muszą zarobić itd ale są takie gwiazdy co nabijają się z innych że za 1200 się nie opłaca pracować . Lepiej za 1200 na z za gówniane 1500 zł w Polsce tak moim zdaniem . Ja pracowałam krótko po szkole zawodowej w piekarni na noce 2 / 10 rano za 1400 na czarno aż mi prawie piznal kręgosłup i chodziłam wykończona jak zombi . Potem za 1200 w spożywczym po opłaceniu wynajętego pokoju dla mnie samej opłaceniu biletu komunikacji miejskiej plus tel abonament zostawało z 550 zł na życie . Nigdy więcej . Wolę pracować za 1200 euro ale wiem że w miarę godnie zarabiam .
Kochana Ewelinko nie bierze sobie wszystkiego tak do serca co tu ludzie piszą jak domysl sie jesteś dość młoda osoba i wiesz ze na forum można wszystko pisac bo tak naprawdę to wizualni ludzie którzy zakładają konta potem likwidują także pracuj i rób swoje
:strach przed noca: No ladnie tera nowe nadaja na te co dluzej pracuja :smiech2: brzydko kobitki a po prawdzie co nas denerwuje to nie musi denerwowac innych,przeca sie roznimy. Tyz jest tak,ze doswiadczone opiekunki sa takie a nie inne bo ich denerwuje,ze nowe osoby pozwalaja sobie wejsc na glowe przez pdp,rodzine,firme no ale nie mozna sie nie zgodzic,ze kazdy swoj woz sam pcha i tyz robi,wybiera to co chce,jego zycie,nikt za nas zycia nie przezyje. Bez sensu sie obrazac z tego powodu,a tyz bez sensu na sile wciskac komus co ma robic,mozna doradzic a drugi i tak zrobi jak chce. A z tym przytakiwaniem to sie nie zgodze,to,ze jest kilka osob co mysla podobnie nie znaczy,ze one celowo chca ponizyc inna osobe. Wyrazaja swoje zdanie i tyle,bez obrazania :buziaki:
:brawo1:
Zresztą każdy jest inny , ma swoje zdanie często bardzo odmienne ważne by jedna nie dowalala drugiej jaka to jest lepsza bo jeździ do DE 5 lat więcej ..