Pochwalijki 5

23 stycznia 2018 18:43 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Jak by Ci tu ładnie odpowiedzieć i się nie wk....ić ..... bardzo lubię opiekować się osobami starszymi, jestem pełna empatii , to jest to co kocham robić , wprost uwielbiam i od dziecka marzyłam o takiej robocie , ale najbardziej to właśnie lubię robić w Niemczech ....:super1: :smiech3: 

Ja tez.....he..he...he..
23 stycznia 2018 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja tez.....he..he...he..:-)

Ja też,,,
23 stycznia 2018 20:03 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Opiekunka z misją,która spełnia się w swojej pracy:):)A już myslałam ,ze takie nie istnieją:):)Się tak nie przechwalaj, bo tylko patrzec jak się kolejka agencji do Ciebie ustawi:):):)Nie opędzisz się:):):)

Istnieją Kasiu, czyli Ja również
23 stycznia 2018 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Istnieją Kasiu, czyli Ja również :radosc:

Mhm...wg mnie jak kto chce się misyjnie spełniać w opiece, to nie za pieniądze.Wolontariatów i w PL dosyć:)Nie trzeba do D wyjeżdżać:)
23 stycznia 2018 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

A to ja też się pochwalę ....spakowałam się , tylko kosmetyki dorzucić na koniec .uff :radosc:

Szczesliwej drogi Alasko
23 stycznia 2018 20:44 / 4 osobom podoba się ten post
Pochwalam sie, ze my z piesiem jestesmy zdrowi i zahartowani, chociaz ja spacerowalam bez parasola a on bez jaki. Pdp ma katar do podlogi, ale nie przeze mnie. W sobote (deszczowa) odmowilam wyjazdu do sklepow. W niedziele nie byla na dworze, bo po co, a wczoraj lofrowala w deszczu z siostra. Na razie zuzywamy zapas chusteczek, zobaczymy co dalej.
23 stycznia 2018 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Mhm...wg mnie jak kto chce się misyjnie spełniać w opiece, to nie za pieniądze.Wolontariatów i w PL dosyć:)Nie trzeba do D wyjeżdżać:)

Nie trzeba. Jak Edki sie nie podobaja to Franusie czekaja
23 stycznia 2018 20:54 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Czas najwyższy!!!!:smiech3:Tak już właśnie myślałam,ile miałaś tego urlopu,ciagle mi dużo wychodziło!!!!:smiech3:Bezpiecznej podróży na ciemną stronę mocy.:buziaki2:

Od 17 grudnia do 23 stycznia to długo!? Ja bym sobie chętnie jeszcze pourlopowała , tylko się mojemu synusiowi żeniaczki zachciało w zamorski krajach. 
23 stycznia 2018 20:58 / 9 osobom podoba się ten post
Alaska

Od 17 grudnia do 23 stycznia to długo!? Ja bym sobie chętnie jeszcze pourlopowała , tylko się mojemu synusiowi żeniaczki zachciało w zamorski krajach. :hihi:

Do roboty ...i nie pitol
23 stycznia 2018 21:16 / 12 osobom podoba się ten post
Dobry wieczor .
Pochwalam sie , ze dzisiejszy dzien spedzilam bardzo fajnie z jedna taka .Wypilysmy kawy , bylo i ciasto ( okazaly kawal), a ze owa kolezanka byla glodna , bo bez obiadu ( ja tym razem zjadlam w domu), to poszlysmy na szuku chuma - czu czuma ,Podobno bylo zjadliwe .
23 stycznia 2018 21:22 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Dobry wieczor .
Pochwalam sie , ze dzisiejszy dzien spedzilam bardzo fajnie z jedna taka .Wypilysmy kawy , bylo i ciasto ( okazaly kawal), a ze owa kolezanka byla glodna , bo bez obiadu ( ja tym razem zjadlam w domu), to poszlysmy na szuku chuma - czu czuma :skacze:,Podobno bylo zjadliwe .:-)

Napisz po polskiemu, bo nie rozumiem, a ostatnio moje mysli wokol jedzenia sie kreca natretnie.
23 stycznia 2018 21:24 / 11 osobom podoba się ten post
magdzie

Dobry wieczor .
Pochwalam sie , ze dzisiejszy dzien spedzilam bardzo fajnie z jedna taka .Wypilysmy kawy , bylo i ciasto ( okazaly kawal), a ze owa kolezanka byla glodna , bo bez obiadu ( ja tym razem zjadlam w domu), to poszlysmy na szuku chuma - czu czuma :skacze:,Podobno bylo zjadliwe .:-)

I kużwa dokończ ...że  pani o skośnych oczach wymusiła na mnie ...ziee .." ziupe muśś esien ", bo to kurde jakiś zestaw obowiązkowy był . O zlotą patelnie sie biją , czy jaki grzyb ?! ...A gdzie to słynne hasło " naś klient ...naśśś pannnn " ?!
23 stycznia 2018 21:25 / 5 osobom podoba się ten post
hawana

Napisz po polskiemu, bo nie rozumiem, a ostatnio moje mysli wokol jedzenia sie kreca natretnie.

Momencik...z wilgocią tylko skoczę , bo o wypadek nie trudno
23 stycznia 2018 21:29 / 6 osobom podoba się ten post
hawana

Chinskie jedzenie.
Tak zupa jeszcze byla w zestawie , ktorej B.nie chciala , ale kelnerka wrecz glosem nieznoszacym sprzeciwu , wymusila , ze musi!! , bo to jest w zestawie!!
23 stycznia 2018 21:35 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Chinskie jedzenie.
Tak zupa jeszcze byla w zestawie , ktorej B.nie chciala , ale kelnerka wrecz glosem nieznoszacym sprzeciwu , wymusila , ze musi!! , bo to jest w zestawie!!

Pewnie pikantna, dla wyostrzenia smaku