A to ja też się pochwalę ....spakowałam się , tylko kosmetyki dorzucić na koniec .uff :radosc:

A to ja też się pochwalę ....spakowałam się , tylko kosmetyki dorzucić na koniec .uff :radosc:
Gdzie wybierasz się ?:hihi:
A to znowu pochwalę się:-). Internet, ten stacjonarny rozhulał się :upup: bez czekania do czwartku- obiecana była naprawa.
Falstart :nerwowy1:.Był i się zmył :spotkanie:
Gdzie wybierasz się ?:hihi:
Jak by Ci tu ładnie odpowiedzieć i się nie wk....ić ..... bardzo lubię opiekować się osobami starszymi, jestem pełna empatii , to jest to co kocham robić , wprost uwielbiam i od dziecka marzyłam o takiej robocie , ale najbardziej to właśnie lubię robić w Niemczech ....:super1: :smiech3:
Opiekunka z misją,która spełnia się w swojej pracy:):)A już myslałam ,ze takie nie istnieją:):)Się tak nie przechwalaj, bo tylko patrzec jak się kolejka agencji do Ciebie ustawi:):):)Nie opędzisz się:):):)
:krol::oczko:. ...a zapomniałam napisać,że bardzo podobają mi się ichniejsze bilety ,takie ze znakiem wodnym.:hihi:
Widocznie należało się:fajnie::fajnie:. Basia a Ty jestes nadal u"Pszczółki"bo ja nie ww temacie chyba? Pojechałas chyba w grudniu?