Zaczynałam pracę w tej branzy z PM24. Dla mnie było w porządku, ale nie chcę by to wyglądało na reklamę firmy. A jaką teraz wykonujesz pracę, jak chcesz napisać?
Zaczynałam pracę w tej branzy z PM24. Dla mnie było w porządku, ale nie chcę by to wyglądało na reklamę firmy. A jaką teraz wykonujesz pracę, jak chcesz napisać?
To pierwsze, bowiem nigdy nie wieję. :-)
Zaczynałam w okresie wakacyjnym, dostałam jakiś bonus i wyszłam względnie.
To musimy zgrać terminy.Oczywiście w Polsce.Rejon Polski wpisz w profilu.:-)
Obecnie mamy sezon ogórkowy, czyli pracowity. Jestem jednak pewny, iż do takiego spotkania może dojść jesienią, ewentualnie zimą. W tym okresie mamy mniej pracy.
Czasem jestem gadatliwa,więc musisz się przygotować psychicznie.:bezradny:Zaopatrz się w zatyczki...do uszu.:radosc1:
Budownictwo. Napisz, czy pierwszy wyjazd był udany? Chcieli mi zaproponować lekkie miejsce pracy, natomiast z tego, co wyczytałem, to nie zawsze jest prawda. Dopiero uczę się niemieckiego, aczkolwiek ostatnio zrobiłem sobie przerwę.
Trzeba spróbować. Jak nie spróbujesz, nie dowiesz się jak jest i czy Ci taka praca odpowiada. Miesiąc lub dwa popracujesz i się przekonasz. Może rzeczywiście dostaniesz "lekki przypadek". Moim zdaniem mój był lekki. :)
Moja nowa koleżanka dużo mówi. :-) Właśnie na nią czekam, idziemy na spacer oraz na pizzę. Lubię słuchać oraz uczestniczyć w ciekawych rozmowach.
Uniżenie polecam. :)
Życzę udanego spotkania.Buziaki dla Was.Gdzie mieszkasz-województwo.Też lubię słuchać.Jednak jak pdp nadaje,to niekoniecznie.:buziaczki:
Okolice Częstochowy. Uniżenie dziękuję. :buziaki1: