Takiego cyrku jak ja zorganizowałam pdpnym to chyba nikt nie robił. Nie dość że po 10 latach pdpni znowu razem śpią, to dziadek ma za zadanie jeszcze uspokajać babcie by nie wariowała w nocy i dała mi spać
Takiego cyrku jak ja zorganizowałam pdpnym to chyba nikt nie robił. Nie dość że po 10 latach pdpni znowu razem śpią, to dziadek ma za zadanie jeszcze uspokajać babcie by nie wariowała w nocy i dała mi spać
:-)Dobre:-). Opowiedz jutro jak było. Nie chodzi mi o to, czy momenty były, tylko,czy wyspałaś się?
No i forma nie chce mnie ściągnąć...
No normalnie mam dość. Powiedziałam że jak mnie nie ściągną to wracam na własny koszt do domu
No i forma nie chce mnie ściągnąć...
No normalnie mam dość. Powiedziałam że jak mnie nie ściągną to wracam na własny koszt do domu
w moim przypadku zamkniecie nic nie daje bo pdp ma klucze - nikt mu ich nie zabierze
w moim przypadku zamkniecie nic nie daje bo pdp ma klucze - nikt mu ich nie zabierze
A dlaczego nie chcą?
Skoro nie dało się po dobroci, zrób inaczej- wypowiedz pisemnie umowę, skoro masz do tego podstawy.
Co to za firma?
Hmmm...a jakby tak podmienić klucze? Dać takie, które nie pasują.
Zorientuje się?
na razie tak
Ano wlasnie ja juz pytam koleny raz.........a Martyna milczy chroni gagatkow......:wiking: praca to nie wiezienie...:wiezienie: Martyna zdradz ten sekret.....ustrzezesz innych......