Były i długie w tej kolorystyce . Niestety nawet ja jestem wysoka 1.72 to soudalam bo ziemi. Rzadko chodzę w wyższych butach więc musiałabym może skracać. Długie miały ramiączka i kopertowy zakładany dekold.
Były i długie w tej kolorystyce . Niestety nawet ja jestem wysoka 1.72 to soudalam bo ziemi. Rzadko chodzę w wyższych butach więc musiałabym może skracać. Długie miały ramiączka i kopertowy zakładany dekold.
W Ilmenau jak byłam w sklepie mierzyłam zielona piżdzącą skutecznie pięknie by pasowała do rudego włosa i przecena była na 75 .Co z tego jak rozmiar mój wcięlo, ja nie jestem gruba nie ,nie, ale zamek by szczelił:bezradny::hihi:
Bardzo ładna . Taka trochę w azteckim stylu jakby :-)
Do powłoczystych kiecek jak znalazł, a wiem co mówię, bo sama takie noszę . Mini mi nigdy nie leżało :-)
Ty jestes hippie, ja bardziej w metalową nutę uderzam. Pochwalę się moją zdobyczą. Skórasiem kupionym na amazonie. Kosztowała niewiele ponad 120 eur, a skóra mięciutka, choć żaden projektant. Do tego glany , czy trampki , sunglasy w zlotej oprawie :-) i się nawet Putina nie wystraszę :lol2:
Fajna kurtka??ona jest czarna?czy granatowa?
Bardzo ciemny brąz . Z jaśniejszymi przetarciami przy kołnierzu, kieszeniach, zamku.
Aha?dzięki za odp.nie wiedziałam czy to cienie czy jest troche z przetarciami.poluje na taką kurtke już długo ale w kazdej wyglądam dziwnie,chyba nie taka figura?
E tam dziwnie, bierz pod pachę kulizankę od serca doradzi .Chłopa nie bierz bo zawsze powie że na Tobie wszystko dobrze leży byłeś w końcu kupila i obłędnym wzrokiem szukać będzie sklepu ze śrubkami.....albo co gorsza usłyszysz hmmmmmm no nie wiem właściwie hmmmmm:rozmysla::hihi:
Aha?dzięki za odp.nie wiedziałam czy to cienie czy jest troche z przetarciami.poluje na taką kurtke już długo ale w kazdej wyglądam dziwnie,chyba nie taka figura?
To jest prawda że chłop to zawsze powie że pasuje i ładne :hihi:, mojemu powiedziałam że jakbym ubrała worek od kartofli to też by powiedział że dobre i ładne, aby tylko dać mu spokój,pewnie większość kobiet tak ma :tak: :hejka:
Ja tam mówie swojemu że go nie rozliczam ile na wędkowanie wydaje i nie wnika co sobie kupiłam i za ile. Jest wspólny budżet ale też każdy ma swoje pieniążki :-)
Szukam e perfumerii tutaj w De ?
No i są, pochwalę się moim wczorajszym nabytkiem, który to, za sprawką Tiny zmusił do działań matematycznych :lol1: