Mysiu,następnym razem niech dziadek celuje w jakiegoś przystojniaka,będziesz miala okazję go ratować...:smiech3:
Mysiu,następnym razem niech dziadek celuje w jakiegoś przystojniaka,będziesz miala okazję go ratować...:smiech3:
A tam! Gadanie! Mnie oczy lataja za meska plcia. Za kobietami tylko wtedy jak ma jakies dzinsy fajne,albo pachnie perfumami,ktorych nie znam:wystawia jezyk1:
Bo Ty się Fioletko prawidłowo rozwijasz. No trudno ( ale możliwe ) żebyś się za babami oglądała. Mój pdp czasami się jeszcze obejrzy. Zawsze jak go do firmy zawiozę, to z dziewczynami na recepcji żartuje, kokietuje je skubaniec jeden :-)
Tak sobie myślę, że ze mną to chyba coś nie teges jest, bo ja się już za nikim nie oglądam :strach na wroble: Cholera !!
Ja wiem dlaczego! Dawno kota nie widzialas:wysmiewa:
:smiech2: No nie widziałam. A jak już to na cudzym płocie :lol2:
Kupie Ci jednego i w prezencie dam. Obiecuje,ze bedzie w normalnym kolorze,dobra?:kotek:
Najważniejszy jest ogonek,im bardziej puchaty tym kot rasowszy...:hihi: Mysia musi mieć coś extra.
Kupie Ci jednego i w prezencie dam. Obiecuje,ze bedzie w normalnym kolorze,dobra?:kotek:
Najważniejszy jest ogonek,im bardziej puchaty tym kot rasowszy...:hihi: Mysia musi mieć coś extra.
Hę a przechadzany ?? Ze schroniska może ??
To musi byc Pers! ;))))
Może być,byle nie w turbanie...:smiech3:
A na cholere Ci przechodzony kocurek? Nie wiadomo czy dlugo pociagnie a i ze stawami pewnie problem ma,weeez,nawet tak nie mysl! Bedzie calkiem nowy,dziewiczy mozna powiedziec ;)))
Może być,byle nie w turbanie...:smiech3:
Przestan! Wyluskamy go z tych szmat. Tylko ogon ladnie natapirujemy,zeby sie godnie prezentowal:-)