Ale ja nie doładowałam.I co teraz? Nowy starter?
Ale ja nie doładowałam.I co teraz? Nowy starter?
Powinnas się połączyć ....ale za 30 min. Ci podam, jak dojść do hasła (już kiedyś to pisałam). W tej chwili muszę coś pilnego załatwić .....
W grudniu.Miałam wazne do 07.01
Jestem taka zielona w sprawach technicznych,że proszę WAS o pomoc :
byłam dzisiaj u znajomej i rodzina kupiła jej coś co nie wiemy jak to nazawać-ma wielkość telefonu komórkowego
i jest to podłączone do kontaktu.Pytanie co to jest RUTER? Na kartce ,która napisał syn babki jest napisany numer
ale taki jakiś dziwny -krótki? zaczęłysmy kombinować klikać pisac no i sie udało połaczyć.ma internet.
pytanie moje co to jest -bezprzewodowy internet Wi-Fi zaznaczam,że w tym domu nie ma internetu więc skąd te cyfry
od sąsiada ? Ile to urządzenie może kosztować?
Proszę nie śmiejcie się z mojej niewiedzy.
anmar powiedz mi gdzie to można w DE kupić i ile to kosztuje!!
Nie ma czegos takiego, jak darmowe wi-fi. Jest za darmo, owszem, ale jak juz sie ma np. w domu router do internetu (czyli wykupiona usluge na internet), wtedy inne, domowe urzadzenia, lub goscie - moga korzystac, jesli sa w zasiegu. Do polaczenia potrzebne jest jednak haslo. I to wi-fi jest "za darmo", bo placi sie abonament za dostawe neta do domu.
Istnieje siec tak zwanych hot-pointow, ale baaardzo trudno znalezc naprawde darmowy dostep. Przewaznie trzeba wykupic czas dostepu, tak np. ma orange w swoich hot-pointach.
Jest darmowe Wi-fi jak trafisz np. na nietechnicznego sąsiada z TP-linkiem bez hasła. Tzw. sieć niezabezpieczona :)