efka66Mnie właśnie pisze, że -3G+, z przodu minus, z tyłu plus. To znaczy teraz mi juz tak nie pisze, bo aldiego szlag trafił. Miałam do wczoraj, doładowałm dziś jak zwykle, ale mam taryfę 24g i nie chce sie od 6 godzin zmienić, nigdy tak nie miałam,nie musiałam tak długo czekac. Nawet chciałam na sekunde wejść w internet, ale sie nie da, otrzymuję sms, że kombinacja 24g nie jest możliwa z moją zarezerwowaną opcją. Ciekawe na kiedy sobie XL zarezerwowałam? Może się jeszcze doczekam. ale ja jestem w goracej wodzie kapana, a raczej mocno uzależniona, pogoniłam po sąsiadach i mam teraz dwie sieci wlan:)
hahaha.....nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło :D
Masz teraz do wyboru do koloru....i to do tego 2 stacjonarne ! (żadnych limitów).
-3G+ to to, o czym pisałam wcześniej, ten minus z przodu to najprawdopodobniej myślnik.
Effka, a jaką Ty w końcu taryfę chcesz mieć? Jeśli 30dniową XL - to radzę odczekać z wchodzeniem do internetu !
Chyba, że coś się zawiesiło.....dlatego w tym przypadku nie zgadzam się z Kasią63 - całkiem wyjątkowo :) - odnośnie doładowywania i na nowo ustawiania opcji.
Jeśli ktoś chce przedłużyć opcję XL POWINIEN doładować wczesniej, w trakcie ważności poprzedniego pakietu i nic nie grzebać w opcjach/Flatrate - to naprawdę przebiega płynnie....nie ma przerw w internecie, żadnych centów nie zżera, nic się nie zawiesza ....dostajesz tylko smsa o ważności nowego terminu i schodzi z konta 15e !