Ha ha,przytomność umysłu straciłaś całkowicie przez te czyste buciki:)Ja bym zapytała pana rycerza, kto zacz:):)I moja Zosiu,kto to do auta wsiada z obcym panem?O,Ty nierozsądna,nu nu nu
Ha ha,przytomność umysłu straciłaś całkowicie przez te czyste buciki:)Ja bym zapytała pana rycerza, kto zacz:):)I moja Zosiu,kto to do auta wsiada z obcym panem?O,Ty nierozsądna,nu nu nu
Kasiu, pan się napewno 100 razy przedstawił ale ogromne emocje pomieszały całkowicie porządek w Zosinej głowie.
Panią fizyk na codzień cechuje zapewne wszechstronność horyzontów, zdolność koncentracji, logicznego rozumowania, wyobraźnia, dobra pamięć i spostrzegawczość. No ale grzeczny, przystojny, kulturalny Pan ...... no na chwilę rozum odebrał ...........
.... i okaże się, że najbardziej niebezpieczne to te czyste buty....
a dla mnie facet musi mieć czyste ręce, wyglancowane buty, i drzwi do auta przede mną otwierać, jeśli już gdzieś z nim jadę
:cheerleaderka2:
Gosiap.......Takie dżentelmeny co to drzwi od samochodu otwierają kobiecie to już na wymarciu.......:-)
Ale coś w tym jest.....Bo ja też zwracam uwagę na buty i ręce......
Zanim zaczne ciąg dalszy rozdziału trzeciego, to jedna mała dygresja nieco pod wpływem komentarza Basi.To, że napisałam jaki miałam zawód, nie oznacza, że chciałam się w jakikolwiek sposób wywyższyć. Nie leży to w mej naturze. Ja ludzi oceniam po tym jacy są, a nie po tym jakie mają wykształcenie. A co do szybkości zmiany pampków, to może nie zasługuje jeszcze na podium ale ćwiczę intensywnie, by stanąć do rywalizacji.
Coś Ty Zosia ? Jaja se robiłam , bo czasem tak lubię :buziaki1:
Kasiu, pan się napewno 100 razy przedstawił ale ogromne emocje pomieszały całkowicie porządek w Zosinej głowie.
Panią fizyk na codzień cechuje zapewne wszechstronność horyzontów, zdolność koncentracji, logicznego rozumowania, wyobraźnia, dobra pamięć i spostrzegawczość. No ale grzeczny, przystojny, kulturalny Pan ...... no na chwilę rozum odebrał ...........
Przecież nie czuję urazy. Ale tak na wszelki wypadek ....