Kolezanko, warto być Twoją pdp:-)
Kolezanko, warto być Twoją pdp:-)
Jeszcze milej kumpelka! Nawet pieke dla przyjaciol. Oraz gotuje! Wpadnij do mnie Hawanka,zbaczysz jak Cie ugoszcze. Zrobie tego kurczaka na ryzu wg. przepisu Basi48. Jest pyszny! :-):aniolki:
Kusisz, kusisz...
No bo ja jestem tej plci kusicielskiej...Jablkiem nie moge to ryzu uzywam. :-)
Poleciałabym ja do Ciebie , bo jutro mam wolnego od metra, ale skrzydełek nie mam...:placze1:
To moze chociaz samochod? Skrzydelka ja upieke...Nie martw sie kochanie:-)
Na tej szteli nie mam auta , a mapa mówi, że jesteś 418 km ode mnie. Schade.
Fioletowa, nie wiem, jak pdp przeżyła resztę menu, ale wiem, że zupa na pewno jej nie zaszkodziła, powiedziałabym nawet, że wręcz przeciwnie :).
Pomidory najlepiej smakują prosto z krzaka, ale poza sezonem sto razy lepsze i zdrowsze są te z puszki (likopen!).
Na drugie chętnie bym się do Ciebie wprosiła, ale napoje przyniosłabym własne :D!
No i powiedz czy nie mozna sie zalamac? Jak tylko sie czlowiek zdazy uradowac to zaraz ZONK....Nie rozumiem tego!
Dokładnie, ale przyjdzie czas, będzie rada. Wycieczkę do Netto jutro zaliczę. Z braku rozrywek lepszych:-)
"Pomidory z puszki czy z kartonika? Zdecydowanie lepszym opakowaniem jest kartonik, a najlepszym szkło. Wnętrze puszek jest pokryte żywicą epoksydową, która wydziela toksyczny bisfenol A (BPA ). Puszka może być również po prostu wykonana z potencjalnie szkodliwego aluminium."- tak se zacytowałem.