No to faktycznie za młody,ale może ma ojca wolnego? :smiech3:...
Jeśli stracisz jeszcze po 4 kg w ciągu tygodnia to razem 16 kg,plus to co do tej pory to stanowczo za dużo. Już zaniechaj,4 kg to bardzo dobry wynik,cycki ci zanikną...:hihi:

No to faktycznie za młody,ale może ma ojca wolnego? :smiech3:...
Jeśli stracisz jeszcze po 4 kg w ciągu tygodnia to razem 16 kg,plus to co do tej pory to stanowczo za dużo. Już zaniechaj,4 kg to bardzo dobry wynik,cycki ci zanikną...:hihi:
Iwuś, spokojnie, ja potrzebuję jeszcze tylko 4 kg, czyli razem 8 :-) Uchowaj mnie boże, żebym miała schudnąć 16 kg, toż to biust mój...nikczemny zaniknąłby zupełnie :-), a twarz pokryły mega zmarszczki. Ojezus, niech policzę od mojej obecnej wagi 69 - 16 , no daj spokój, to ja bym anorektyczką została. Jak byłam piękna i młoda to ważyłam 58 kg, biust C był i takie tam inne. Cuszzzz z wiekiem ...wąska talia zamieniła się na miejsca z szerokimi umysłem...chociaż i tu i tu jest dość jednak szeroko :-)
Słyszałaś jak nalpeije wygładzić zmarszczki na dekoldzie? Nie trzeba zakładać stanika.:lol3:
:uśmiech ona2:, dobry pomysł, ale do tego to cycki trza mieć słusznych rozmiarów :D :D :D :D
No tak.....Słusznych rozmiarów biust zalatwilby sprawę na dekolcie i.....twarzy za jednym zdjęciem BH......Kurde i znowu mam pecha......:-)
Dzień dobry popołudniowo....:-)
W PL pochmurno i ciepło....Idzie ku lepszemu...Ku wiośnie.....:-) :-)
Miłego popołudnia i wieczoru druzja !!!!
Dzień dobry popołudniowo....:-)
W PL pochmurno i ciepło....Idzie ku lepszemu...Ku wiośnie.....:-) :-)
Miłego popołudnia i wieczoru druzja !!!!
Gdzieś czytałam,że pomaga skakanie na skakance bez stanika. Wystarczy 15 minut dziennie,tylko na zęby trzeba uważać..:lol3:
Cieszę się , że pochwaliłaś się Ewuniu , że idzie u Ciebie ku lepszemu :buziaki1:
Cieszę się , że pochwaliłaś się Ewuniu , że idzie u Ciebie ku lepszemu :buziaki1: