Może pierdoła to jest, ale udało mi się dzisiaj jeszcze nie przeklnąć pomimo tego, że wkurza mnie pdp
Może pierdoła to jest, ale udało mi się dzisiaj jeszcze nie przeklnąć pomimo tego, że wkurza mnie pdp
Ha, ha, ha, moja PDP pyta, co ja tak cicho sobie śpiewam, a ja daję czadu, używając słów nieparlamentarnych, trza mieć wentyl bezpieczeństwa, inaczej może wybuch nastąpić!
Staram się, ale nie lubię klnąć. Choć na spacerach jak jest rodzina a ja wychodzę to daję czadu
Pochwalam się, że dałam się fryzjerce obciąć. Trochę z obawia bo doświadczenia mam raczej przykre ale udało się. Nie obsmyczyła mnie i mogę się między ludźmi pokazać. Uffff
Pochwalam sie,ze...Dzien,podobnie jak kolezanki powyzej,przezylam (bezbolesnie o dziwo,oraz spokojnie!) ale...tadam!!! Komputer w koncu dotarl do mych mysich lap! Ciesze sie!:-)
Pochwalam się ,a mam dziś czym!!!
Zakupiłam dwie piękne bluzeczki dla siebie ,i to nie z żadnego Kika ,ani C&A ))), a że nie umiem wstawiać fotek,to nie pokaże Wam(((, widziała tylko taka jedna na skaypie))
A druga radość _ to taka : wydało sie wszystko!!!!5 domów dalej,na tej samej ulicy będę mieć koleżankę ,właśnie jak się nic nie zmieni to jutro się obaczymy )) baba nawet w kapciach mogę iść.
Bardzo się cieszę,że tak blisko )))
Pochwalam się ,a mam dziś czym!!!
Zakupiłam dwie piękne bluzeczki dla siebie ,i to nie z żadnego Kika ,ani C&A ))), a że nie umiem wstawiać fotek,to nie pokaże Wam(((, widziała tylko taka jedna na skaypie))
A druga radość _ to taka : wydało sie wszystko!!!!5 domów dalej,na tej samej ulicy będę mieć koleżankę ,właśnie jak się nic nie zmieni to jutro się obaczymy )) baba nawet w kapciach mogę iść.
Bardzo się cieszę,że tak blisko )))
oj nawet nie wiesz jak ja się cieszę!
zresztą! kiedy tylko ci pasuje mozesz wpaść