Pochwalijki #4

23 lutego 2017 12:39 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

http://ewadabrowska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10&lang=pl

Skarlet, hallooo....
czekam na wynik czwartkowy.
jesteś mi inspiracją.
23 lutego 2017 14:12 / 9 osobom podoba się ten post
Spotkałam na swojej drodze prawdziwe Złote Rybki!!!
One sobie żyją w oczku wodnym na ogrodzie.
Pogadałam z nimi i wypowiedziałam kilka życzeń. Są 3 szt = więc mam prawo do 9 życzeń.
Jedno już się spełniło!!! Pojawiło się trochę rozumu w tym domu - jest duży pakiet pieluch!!!

A jeszcze jakby się nagle ociepliły moje kontakty z żoną podopiecznego.
Nie prosiłam o to Rybki ale skoro tak już sprawiły to przyjmuję, niech będzie cieplej.

23 lutego 2017 14:26 / 7 osobom podoba się ten post
Gosiap... Wiedziałam, że jesteś wielka, a nawet widziałam Moje szpilki nam wzrostu nie wyrównały ... Myślę, że nad żoną pdp też górujesz...
23 lutego 2017 14:51 / 10 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Gosiap... :-) Wiedziałam, że jesteś wielka, a nawet widziałam :lol2: Moje szpilki nam wzrostu nie wyrównały ... :lol2: Myślę, że nad żoną pdp też górujesz... :-)

Tak Danusiu, góruję spokojem i doświadczeniem w opiece.
Trzeba przeczekać ......
.....  i z Rybkami Złotymi się dogadać .....

Dzisiaj nie było żadnego szarpania przy ubieraniu.
PDP przyprowadziłam na śniadanie w szlafroku.
A jak sobie pojadł i wypił "wyciszacz Melperon"
to dał się ładnie przepłukać pod prysznicem i ubrać się pozwolił.
Nie było problemu z założeniem pampersa.
Na spacerze byliśmy.
Zobaczymy co dalej, teraz koniec przerwy czas zajrzeć do PDP.
23 lutego 2017 15:37 / 15 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalam,że dostałam od firmy 100e podwyżki...i wracam do mojej Gwiazdy po wiosenno-wielkanocnym urlopie..
23 lutego 2017 17:12 / 7 osobom podoba się ten post
Gosiap

Tak Danusiu, góruję spokojem i doświadczeniem w opiece.
Trzeba przeczekać ......
.....  i z Rybkami Złotymi się dogadać .....

Dzisiaj nie było żadnego szarpania przy ubieraniu.
PDP przyprowadziłam na śniadanie w szlafroku.
A jak sobie pojadł i wypił "wyciszacz Melperon"
to dał się ładnie przepłukać pod prysznicem i ubrać się pozwolił.
Nie było problemu z założeniem pampersa.
Na spacerze byliśmy.
Zobaczymy co dalej, teraz koniec przerwy czas zajrzeć do PDP.

Bardzo podoba mi sie Twoja postawa. Jak zona sie sama pomeczy to doceni, ze ma te meczarnie z glowy i nie bedzie sie wtracac do tego jak Ty to robisz.
23 lutego 2017 17:25 / 12 osobom podoba się ten post
Pochwalam się , że wystartowałyśmy dziś z Andreą ' na miasto 'i trafiłyśmy na fajne wyprzedaże . Kupiłam spódniczkę a'la zamszowa za 3 ojrasy ( przeceniona z 12 e ) , tak jak lubię " przed kolanko " . Andrea kupiła sobie poncho również za 3 ojraski i spódniczkę miniówę również za 3 ! ....Za to dla męża kupiła bez obniżek ...A...w innym sklepie kupiłam 2 fajne koszulki dla mojego " najmłodszego " po 4 ojro .....Oczywiście wszystko przeliczałam na papierosy , które wypalam i śladu po nich nie ma ....znaczy się ślad to chyba jest ...na płucach ....Obiad zjadłyśmy w barze ....D M również zaliczony i o dziwo....wydałam tylko 7 ojro ...Zupełnie jakby nie JA . Wolny dzień zaliczamy do bardzo udanych , pogoda nam sprzyjała , było bardzo ciepło i słonecznie .....Teraz już wieje jak jasny gwint ...Niech se wieje . Sztelowa rodzinka już w komplecie .Dziewczęta z przedszkola wróciły zadowolone i aby do 21-ej do następnej szychty .
23 lutego 2017 17:34 / 6 osobom podoba się ten post
Ann1967

A ja się pochwalam,że dostałam od firmy 100e podwyżki...i wracam do mojej Gwiazdy po wiosenno-wielkanocnym urlopie..:radosc:

I dobrze, że się chwalisz, mnie już zachęciłas, będę się targować
Chociaż dostałam dzisiaj propozycję za lepszą kasę, tylko przyjąć nie mogę. Trudno. Może będzie jeszcze lepsza
23 lutego 2017 18:58 / 10 osobom podoba się ten post
Pochwalam się,że jutro mam wreszcie wolneeee,całe pół dniaaaa ,po 3 tygodniach nieustannej walki o nowe przedszkole dla dziadka. Doczekałam się i ja. Jutro więc zamierzam puścić się wolno do miasta i chodzić do bólu po centrum...
23 lutego 2017 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
Ann1967

A ja się pochwalam,że dostałam od firmy 100e podwyżki...i wracam do mojej Gwiazdy po wiosenno-wielkanocnym urlopie..:radosc:

23 lutego 2017 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
Ann1967

Targowałas się , czy oni (firma) sami tak z siebie... w uznaniu zasług ???
23 lutego 2017 19:11 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pochwalam się,że jutro mam wreszcie wolneeee,całe pół dniaaaa ,po 3 tygodniach nieustannej walki o nowe przedszkole dla dziadka. Doczekałam się i ja. Jutro więc zamierzam puścić się wolno do miasta i chodzić do bólu po centrum...

Kurde mam taki wiatr, że musiałabym z cegłówką chodzić... Dzisiaj dzień wystawiania plastiku i tylko wory z plastikiem fruwają w powietrzu ...
23 lutego 2017 19:25 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Targowałas się , czy oni (firma) sami tak z siebie... w uznaniu zasług ??? :-)

Pdp podupada na zdrowiu..przekazałem informację  jak jest tu obecnie ,gdyż firma szuka miesięcznego zastępstwa  za mnie..więc rozmawiałam z samym szefem i zasugerowałam podwyzke i się zgodził.. 
23 lutego 2017 19:26 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oooo, kurczaczek, Iwanilia na wybiegu...
Też chcem...
23 lutego 2017 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
Ann1967

Pdp podupada na zdrowiu..przekazałem informację  jak jest tu obecnie ,gdyż firma szuka miesięcznego zastępstwa  za mnie..więc rozmawiałam z samym szefem i zasugerowałam podwyzke i się zgodził.. 

Acha... dziękuję... może ja tak u siebie zasugeruję...