Pochwalam sie ze jutro mija 3 lata od kiedy pracuję w De.
Nie wiem kiedy to zleciało.
A pierwsza stelle pamietam ze szczegółami hahahaha :radosc:
A pierwsza stelle pamietam ze szczegółami hahahaha

Pochwalam sie ze jutro mija 3 lata od kiedy pracuję w De.
A pierwsza stelle pamietam ze szczegółami hahahaha :radosc:
Potrafisz zepsuć człowiekowi radość:-(
Nie tylko Tobie.. :aniolki:
Spieszę się pochwalić.....skaczę z radości....
Pamiętacie mój wypadek....Jak porysowałam auto Francuza i opisali mnie w gazecie, że zbiegłam z miejsca wypadku...
JESTEM NIEWINNA......HUUURRRAAAAA
Walentynki spędziłam w greckiej restauracji z ukochanym...
Wypatrzylam sobie rower używany za 140 euro ...prawie nówka....2016 w maju kupiony.....21 przerzutek...w piątek pojedziemy go kupić tj 35 km ode mnie....
No to się pochwalam jak wczoraj obiecalam:hejka: trwam wytrwale w mojej diecie, za mną równe cztery tygodnie. Efekt : minus 12 kg i 18 cm w pasie. :radosc: samopoczucie super, mogę góry przenosić, wróciłam do formy sprzed dwóch lat, jak pracowałam u Opciow na Bawarii....Pożegnałam się też z tabletkami na nadciśnienie, teraz moje ciśnienie jest codziennie książkowe :radosc1: przede mną jeszcze dwa tygodnie diety, potem 6 tygodni wychodzenia...1 kwietnia jadę do domu, chyba pies mnie nie pozna :terefere::terefere: Brawo Ja :oklaski:
No to się pochwalam jak wczoraj obiecalam:hejka: trwam wytrwale w mojej diecie, za mną równe cztery tygodnie. Efekt : minus 12 kg i 18 cm w pasie. :radosc: samopoczucie super, mogę góry przenosić, wróciłam do formy sprzed dwóch lat, jak pracowałam u Opciow na Bawarii....Pożegnałam się też z tabletkami na nadciśnienie, teraz moje ciśnienie jest codziennie książkowe :radosc1: przede mną jeszcze dwa tygodnie diety, potem 6 tygodni wychodzenia...1 kwietnia jadę do domu, chyba pies mnie nie pozna :terefere::terefere: Brawo Ja :oklaski:
Gratulacje!
Też tak chcę !!
Nie odszukam, jeśli pisałaś, ale poproszę raport. Byłaś na kopenhaskiej, tak ?? Ale ona nie trwa 4 tygodnie. Więc co i jak ??
Nie Benitko, na kopenhaskiej to była chyba Gosia1234, ja jestem na 42 dniowym poscie dr Dąbrowskiej.:-)