Ja tylko chwilowo zaniemogłam, żadnych schorzeń nie pamiętam:-)

Ja tylko chwilowo zaniemogłam, żadnych schorzeń nie pamiętam:-)
Z mego doswiadczenia, pas pomaga w momencie jeszcze niezdezelowanego kregoslupa. Jesli ma sie juz powazne problemy, to nie dosc, ze bola plecy, to jeszcze brzuch od scisniecia
Szaro, buro i ponuro, pdp w łóżeczku, może zaśnie.Mnie też się oczka kleją, ale może coś podczytam...:-)
Witaj;) przyszlam sie przywitac i zdrowia zyczyc, najlepsze na zdretwiale kosteczki Havanko to... Cubalibra!
Zdrowiej szybciutko;)
Dobry pomysł, ale towarzystwa brak. Cóż, przyjdzie czas...:-)
I jak tu pisać bloga, jak ja zarobiona jestem... Moja pani Mydełkowa pod nieobecność córki sprawdza(ze mną) wszystkie zakamarki i szuka zgubionej obrączki.Chyba to traktuje jako osobistą zdradę. W szwajcarskim hotelu jej nie znaleźli, a nam zostały już tylko tapczany:-( Wczoraj jeszcze napisała kartkę urodzinową, a dzisiaj już tylko zatopiona w krzyżówkach, ale do tematu wraca...
To nawet dobrze,że pani Mydełkowa szuka,zaproponuj jej,że ty u siebie w pokoju będziesz szukać i wyjdziesz dopiero jak znajdziesz :-). Nie dziękuj,nie dizękuj...czego nie robi się dla koleżanek..
Mój już przeszukałyśmy. Są w mojej szafie jej kurtki i torby podróżne. Sprawdziłam wszystkie kieszonki, poradziłam, żeby do św. Antoniego się pomodliła:-), ale nic:-( Chyba, że to nie ten Antonius był:-)
To może do lombardu zaniosła i zapomniała?
Mój już przeszukałyśmy. Są w mojej szafie jej kurtki i torby podróżne. Sprawdziłam wszystkie kieszonki, poradziłam, żeby do św. Antoniego się pomodliła:-), ale nic:-( Chyba, że to nie ten Antonius był:-)
Do Św. Rity może spróbować....?