Minuta ciszy [*]

16 listopada 2016 19:27 / 4 osobom podoba się ten post
Zapalamy świece tej nocy, niech światło jest z nią na wieki..
16 listopada 2016 19:40 / 5 osobom podoba się ten post
leni

Dzis po rownym miesiacu w szpitalnym lozku, odeszla moja Bratnia Dusza. Jest mi smutno i nijak, ale ciesze sie, ze juz nie musi cierpiec bolu, kiedy wiadomo bylo, ze nie ma zadnego ratunku.

Czasami śmierć jest najlepszym wyjściem, ulgą dla cierpiących i towarzyszących im w tym cierpieniu bliskich. Nie smuć się, jest już po tej lepszej stronie. 
16 listopada 2016 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
leni

leni, współczuję.......
16 listopada 2016 19:49 / 9 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Zapalamy świece tej nocy, niech światło jest z nią na wieki..

Dziekuje Wam kochani Byla z pochodzenia Niemka, ale miala nasza slowianska dusze i piekne serce, dlatego mnie tak ujela i borykala sie z problemami podobnie jak my.  Kiedy nadszedl jej czas spokoju i radosci, Bog zabral jej nadzieje na przezycie sczesliwych chwil w jej krotkim bo 52 letnim zyciu. 26 listopada ma urodziny, nie doczekala :(  Walczyla , nie poddawala sie, ale przegrala.  Tak juz w zyciu bywa.  Jej przyjaciel( przed dwoma tygodniami mial byc ich slub), to jedyny prawdziwy przyjaciel mego Andy po podobnych przejsciach zyciowych . Nawet Andy dzis sie zamnkal w sobie, nie ma go na skype. Rozumiem Ich
16 listopada 2016 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Dziekuje Wam kochani:aniolki: Byla z pochodzenia Niemka, ale miala nasza slowianska dusze i piekne serce, dlatego mnie tak ujela i borykala sie z problemami podobnie jak my.  Kiedy nadszedl jej czas spokoju i radosci, Bog zabral jej nadzieje na przezycie sczesliwych chwil w jej krotkim bo 52 letnim zyciu. 26 listopada ma urodziny, nie doczekala :(  Walczyla , nie poddawala sie, ale przegrala.  Tak juz w zyciu bywa.  Jej przyjaciel( przed dwoma tygodniami mial byc ich slub), to jedyny prawdziwy przyjaciel mego Andy po podobnych przejsciach zyciowych . Nawet Andy dzis sie zamnkal w sobie, nie ma go na skype. Rozumiem Ich

Przyjmij proszę wyrazy współczucia. Życie jest takie krótkie. Ludzie, którzy są bliscy naszemu sercu   odchodzą zawsze za wcześnie.
16 listopada 2016 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Dzis po rownym miesiacu w szpitalnym lozku, odeszla moja Bratnia Dusza. Jest mi smutno i nijak, ale ciesze sie, ze juz nie musi cierpiec bolu, kiedy wiadomo bylo, ze nie ma zadnego ratunku.

Ja nie wiem jak i co napisać  w takiej chwili , nie wiem ((((
;
16 listopada 2016 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
leni

16 listopada 2016 21:16 / 7 osobom podoba się ten post
Nie chce was zasmucac, bo zycie toczy sie dalej, ale chce Wam podziekowac , ze jestescie. Elfinkowe swiatelko zapalone od Was, plonie na Bärbel stronie na Facebooku , oswietlajac jej droge przez polskie Opiekunki. Dziekuje jeszcze raz bardzo, wzruszyliscie mnie do lez
16 listopada 2016 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Pokój jej duszy.
16 listopada 2016 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
leni

przytulam.
16 listopada 2016 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
leni

Leni...Bardzo mi przykro. Nigdy w takiej chwili nie wiem co powiedziec. Pozwol,ze pomilczymy razem. 
16 listopada 2016 23:47
Świeczka, Świece, Płomień, Wosk
21 listopada 2016 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
Matko jedyna, co się dzieje na tym świecie?!
Właśnie dowiedziałam się, że wczoraj odebrał sobie życie mój dalszy znajomy!
Człowiek pozostawił 3 małych dzieci.
Ponoć powiesił się z powodu długów.. ten rok jest dla mnie szokujący.
21 listopada 2016 16:38 / 3 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Matko jedyna, co się dzieje na tym świecie?!
Właśnie dowiedziałam się, że wczoraj odebrał sobie życie mój dalszy znajomy!
Człowiek pozostawił 3 małych dzieci.
Ponoć powiesił się z powodu długów.. ten rok jest dla mnie szokujący.

Wyrazy współczucia.
Ludzie nie radzą sobie z problemami.
21 listopada 2016 16:44 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Wyrazy współczucia.
Ludzie nie radzą sobie z problemami.

Boże kochany, masz rację, tak mi przykro.
Już za późno, by mu pomóc.
Jak dużo siły na tym świecie trzeba mieć, ile nauki człowieka czeka, by to całe życie przeżyć i się nie poddawać.
Ciary mi przechodzą, że nie da się już czasu cofnąć.