Na wyjeździe #35

09 października 2016 17:45
DODA1961----ciebie pytam,bo wiem,że jeździsz do De własnym transportem -Seatem(?) o ile pamiętam.Jaką moc ma silnik????
Innych też zapytowywuję o moc silnika.
Ja mało techniczna jestem we wszystkich kategoriach.Muszę wiedzieć z autopsji,czy auto o mocy100 czy lekko poniżej 100KM jedzie na autostradzie przy wyprzedzaniu,czy jest mułowate?Czy silnik benzynowy sprawuje się dobrze,czy lepiej diesel?
Miałam kiedyś takie małe coś,to wyprezedzanie było trudne-lata świetlne temu to było-może teraz jest lepiej?
09 października 2016 17:46 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziś mój pdp jadł ciasto na talerzyku. Ja się krzątałam i nie zwracałam szczególnej uwagi na to co robi. Poszłam w pewnym momencie po talerzyk i go nie było. Pytam gdzie zaniósł,a on oczy na mnie jaki talerzyk hihi. Od godziny 15-tej szukam wszędzie talerzyka i nigdzie nie ma ,jakieś pomysły?

3 dni temu szukałam babcinej szuflady.
a że leży w łózku więc miała ograniczone pole manewru do schowania. Zaangażowałam w szukanie synową i wnuczkę babci. No kurde, nigdzie nie było!
Aż przychodzi pora na umycie i co? i w pamprze się znalazł Gebiss! :P :D
09 października 2016 17:46 / 2 osobom podoba się ten post
Weż się nie wygłupiaj,wyglądasz w tym garniturze jakbyś zaraz miał mieć swój pogrzeb. Już lepiej wystąp toples,przynajmniej do pasa.
09 października 2016 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
Lena.Siedem

3 dni temu szukałam babcinej szuflady.
a że leży w łózku więc miała ograniczone pole manewru do schowania. Zaangażowałam w szukanie synową i wnuczkę babci. No kurde, nigdzie nie było!
Aż przychodzi pora na umycie i co? i w pamprze się znalazł Gebiss! :P :D

Hihi no tak szczękę łatwiej schować ,talerz do papersa by raczej nie wszedł 
09 października 2016 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
Nie no jest jescze dwa hihi. Nurtuje mnie to poprostu gdzie on mógł ten talerzyk postawić. Mieszkanie jest raczej małe,więc ograniczone pole działania. Zadziwiajace jest jednak jak dementycy potrafia być pomysłowi.
09 października 2016 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiedziałam,ze na ciebie można liczyć :-). Jeśli tam nie będzie to gdzie ewentualnie?

w łóżku , pod łóżkiem, w szafie:)
09 października 2016 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Hihi no tak szczękę łatwiej schować ,talerz do papersa by raczej nie wszedł :lol2:

Nigdy nie wątp w kreatywnośc Niemców!
09 października 2016 17:50 / 5 osobom podoba się ten post
A Ty Paolo coś tak w garniak się odwalił,będziesz się żenił?
09 października 2016 17:52 / 3 osobom podoba się ten post
Uważaj:) bo w tej marynarce podobny Jesteś
09 października 2016 17:54 / 4 osobom podoba się ten post
Lena.Siedem

Nigdy nie wątp w kreatywnośc Niemców! :brawo1:

Jasne a kto by wątpił,moja pd wkładała dolną protezę na górę bo uważała że jest dobrze
09 października 2016 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dziś mój pdp jadł ciasto na talerzyku. Ja się krzątałam i nie zwracałam szczególnej uwagi na to co robi. Poszłam w pewnym momencie po talerzyk i go nie było. Pytam gdzie zaniósł,a on oczy na mnie jaki talerzyk hihi. Od godziny 15-tej szukam wszędzie talerzyka i nigdzie nie ma ,jakieś pomysły?

Pod poduszkami fotela,,między stronami gazety,w szufladach,w szafie na półkach,w pralce,w piekarniku,w lodówce,jak mały talerzy to w kieszeni.....
09 października 2016 17:55 / 6 osobom podoba się ten post
Malina

A Ty Paolo coś tak w garniak się odwalił,będziesz się żenił?

Malina, przymiarki przed kolacją.
Kasia pewnie też wybiera kreację :)
09 października 2016 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiedziałam,ze na ciebie można liczyć :-). Jeśli tam nie będzie to gdzie ewentualnie?

zostaje jeszcze pod dywan włożył
09 października 2016 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
Oj nie bardzo tak jakbyś ze stypy wrócił uśmiech nie zaszkodzi i te kurwiki w oczach sa ok
09 października 2016 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum2

Malina, przymiarki przed kolacją.
Kasia pewnie też wybiera kreację :)

A no właśnie ciekawe w co się zestroi, dzisiaj widziałam na festynie były takie sukieneczki małe czarne z lateksu