Też uwielbiam obiadki mamuelki :-)
Rozrywkowe ćwiczenie umysłu :lol2:
Też uwielbiam obiadki mamuelki :-)
Rozrywkowe ćwiczenie umysłu :lol2:
Kochana,żałuj że Cię widok nurkującej w garnku, w poszukiwaniu kurzęcia,Barbary ominął:):):):)Tak zawzięcie nurkowała chochlą,tak głośno skrabała,że aż ptaki w ogrodzie z drzew ze strachu pospadały!!!!Garnek mało co nie przedziurawiony ,ale miąsko wyłowione,Niepowtarzalna szczęśliwa:):)
Basiu, bardzo przyjemny obiadek :). Opowiedz mi o tej wołowinie i sosie :).
Z miłą chęcią bym Tobie opowiedziała ale miesko zrobiła kiedyś córka Pdp w ilości hurtowej, teraz tylko wyciagam z zamrazarki. Jest pyszne, miękkie, soczyste.
Wiem że marynuje się mięso przez przynajmniej dobę, dwie w winie, occie winnym i przyprawach. Potem krótko obsmaża i dalej piecze w piekarniku.
Mogę spytać o szczegóły jak przyjedzie.
Dzięki, już wiem, co to za sposób. Myślałam, że sama robiłaś :).
Mamuelka ! :-):-):-) .... z dyńki to Ty w końcu ode mmnie zarobisz za te Twoje zagdaki :-):-):-).... kurde mol ! z czego w k0oncu te placki będą ? z ziemniaków , czy z dyni ?......:lol1: ...Ty wiesz , że Cię kocham , prawda ? :przytula:
Uśmiałam się do łez.Fajna ta nasza Mamuelka.
A tak w ogóle ,to gotowajki dzisiaj lepsze od dowcipasków .Co jeden post ,to lepszy od drugiego.Uśmiałam się z Pawła i Gawła. vel Kasia i Basia.
I właśnie to jest fajne - można się pośmiać nie tylko z dowcipasków !
Wszędzie coś zabawnego może się wydarzyć :-)
A wiadomo śmiech ,to zdrowie.:-)
No dzis sprobuje bez zagadki!!Ziemniaczki,czerwona kapusta,sosik na zyczenie no i goloneczka!!jogurt i herbatka:gotowanie:
Kochaniutka poproszę przepis :lol3:o sosik na życzenie:pisanie na forum::)
Noz znowu mi sie udało:lol3:Nawek jak sie staram to cos zabawnego z niespodzianka wyjdze hehehe:lol2: