Tak.tak jaja sobie ktoś robi.Proces wyjścia potrwa kilka lat ,a i parlament musi też przegłosować.
O czym ty człowieku piszesz??
.Kto ty jesteś ,i skąd jesteś?
Jeżeli jesteś zalogowany na tym forum ,to rozumiem ,że ta branża nie jest ci obca i pracujesz poza Polską jak my.Czy o sobie też to piszesz.??
Ja jestem dzis zaniepokojona sytuacja wyjscia Anglii z UE. Panstwo, ktore bylo wspolzalozycielem tego okazu. Nie wrozy to dobrze dla bytu UE. Szkoda mi tych ludzi, ktorzy zwiazali swoje zycie z Anglia i z czasem moga byc z niej wysiedleni, bo tak sie moze zdarzyc. Nie chce myslec co sie jeszcze wiecej moze wydarzyc
O czym ty człowieku piszesz??
.Kto ty jesteś ,i skąd jesteś?
Jeżeli jesteś zalogowany na tym forum ,to rozumiem ,że ta branża nie jest ci obca i pracujesz poza Polską jak my.Czy o sobie też to piszesz.??
Byłam na rybkach, a tu taki galimatias się zrobił.:brak wiary:
Poruszono m.i. sprawę mojego zawodu, który wykonuję obecnie ze świadomego wyboru. Niosę pomoc osobie przezwyciężając własne słabości , umiem jej współczuć. Praca z człowiekiem uszlachetnia i na pewno nie musimy się tego wstydzić. A teraz możesz mi Ami ...kliknąć polubienie:-)
Widzę ,że posty opiekuna Ami znikły.I dobrze.Srać we własne gniazdo.Sorry za " srać".
Widzę ,że posty opiekuna Ami znikły.I dobrze.Srać we własne gniazdo.Sorry za " srać".