I tak z kazdej dyskusji mozna gnoj zrobic, "brawo" Ami, inteligencja na poziomie, hmm, znanej i niebyt przeze mnie lubianej partii ...
I tak z kazdej dyskusji mozna gnoj zrobic, "brawo" Ami, inteligencja na poziomie, hmm, znanej i niebyt przeze mnie lubianej partii ...
Ami używa argumentów ad personam, merytorycznych z jakichś względów nie :)Na tej samej zasadzie można Amiemu zarzucić, że bije Murzynów :))
Ady sie nie wygłupiaj Tinka :-) ...zaczynam wątpić , czy Ami zna znaczenie " ad personam " :lol3:....i po co tyle subiekcji ....powiedział Kaźmirz Pawlak :-)
Wrócą ci, którzy są na angielskim socjalu, bo socjal zostanie zabrany lub poważnie ograniczony. Ci, którzy pracują i utrzymują sie sami oczywiście zostaną, nikt pracujących Polaków z pracy nie będzie wyrzucał, a jak juz maja status rezydenta, to nie ma w ogole o czym mówić.
Mnie tylko zastanawiają kwestie bankowe, mam konto w Barclays Bank i chciałabym go utrzymać a jak go będę likwidowac, to musze osobiście się stawić w Anglii. Jak wrócą wizy, a nie jest to całkiem wykluczone, no to nie wiem, jak to będzie. Już nie wspominam o moich innych powiązaniach z angielskim systemem finansowym. :)))))))
Tak dokładnie się w temat nie wczuwałam, ale wydaje mi się, że socjal dla tych, którzy tam już są też się nie zmieni. Ale może źle mi się wydaje - nie upieram się.
A witamy Pana Hrabiego :lol3::wysmiewa:
To juz wiem czemu ty to robisz za 1100 :-) przeczytalem profil.Toruń nie leży w Dolnośląskim :-)
Chłopie wychamuj.!!! Przeciez wiekszosc osob tu na forum dokonalo swiadomego wyboru pracujac w tym zawodzie i to na terenie Niemiec.Nie wiem moze wyladowales tu z przypadku,bo cos ci nie wyszlo.Nie moja sprawa i nie moj problem