No to grubo masz. Ja na Twoim miejscu bym renegocjowala umowe. Bo skoro mial byc jeden podopieczny to jeden. W umowie na pewno nie masz pracy przy dwoch osobach...A skoro nie masz to nie musisz robic tego co do Twoich obowiazkow nie nalezy. W razie co przeciez masz to na pismie? Powinni zaplacic wiecej, Takie jest moje zdanie.Co do sprzatania to nie wiem co Tobie podpowiedziec. Ja tez tutaj u siebie sprzatam i tez duzo ale nie z powodu nadmiernych wymagan tylko bo podopieczna brudzi...Jezeli corka wymaga wiecej niz firma Tobie przekazala to musisz sie uprzec i porozmawiac z koordynatorem przedstawiajac swoje stanowisko. To nie jest tak,ze jedziesz na stelle i musisz wykonywac wszystko czego od Ciebie wymagaja, Ty masz sie wywiazywac ze swoich obowiazkow i tyle. Firma nie reaguje niestety,tak napisalas...bo nie chca stracic klienta. To przepraszam,co to za firma jest,ktora tak traktuje swoich pracownikow? Praca w opiece to jest umowa wiazana...nie tylko Ty musisz sie wywiazac z umowy,firma tez musi. Jezeli wzrasta zakres Twoich obowiazkow to sorry...nie jestes wolontariuszem i nie pracujesz charytatywnie. I musza zareagowac bo takie sa ich obowiazki wzgledem Ciebie. Tak ja to widze.
Jezeli sie myle to poprawcie mnie dziewczyny?