Aostrowska,a mogę spytac czym jedziesz i za ile bilet?
Aostrowska,a mogę spytac czym jedziesz i za ile bilet?
Sindbad a bilet 214.90 bodajrze
O dziekuje,dopiero teraz przeczylam.214euro obie strony?
NO dziewczynki ja spakowana czekam na poniedziałek
Witam w klubie :-) - każdy kiesyś zaczynał :modlitwa: dziewczyny i chlopcy :) pisali wiele a ja żem od spraw formalnych to napisze ci : weź koniecznie z sobą podpisaną umowę !!! oraz przynajmniej zaświadczenie A 1 lub mało prawdopodobne ale może agentura załatwiła - Kartę EKUZ . Radze także jak znasz adres to zobacz okolice na Google maps - na Earth lub zwykłej mapie zobacz gdzie najbliższy sklep , gdzie jakiś przystanek komunikacji . A tak poza tym : powodzenia :)
Witam Aniu, tak jak napisalas jesteś od spraw formalnych, mam zapytanie dotyczące IKK.Jeśli możesz napisz maila,mój adres jest w profilu.Potem opiszę sprawę ogólnie na forum,nie jedną osobą skorzysta z tej wiedzy.
szukałam , szukałam i niestety nie znalazłam adresu na twojej stronie :( ale pewnikiem masz go widocznego dla przyjaciół . Wysłałam zaproszenie , mojego maila będziesz widzieć :) . Napisz .
Za tydzień wybieram się na pierwszy wyjazd do DE na 4 tygodnie. Co ze sobą zabrać żeby się nie odzwigac. Dziękuję i pozdrawiam. :modlmy sie:
Za tydzień wybieram się na pierwszy wyjazd do DE na 4 tygodnie. Co ze sobą zabrać żeby się nie odzwigac. Dziękuję i pozdrawiam. :modlmy sie: