Dziekuje za dobre słowa :serce: . Był czas , że nawet nasz pies nie chciał jeść moich wypieków.

Dziekuje za dobre słowa :serce: . Był czas , że nawet nasz pies nie chciał jeść moich wypieków.
Rarytasy są dla ludzi .:-) Poza tym nie dziwię się , psy jedzą jedzenie dla psów . Moja sunia tylko puszkowe i karmę .:-)
Moje oprócz suchej karmy dostają gotowane mięso i kaszę . Ciasta ostatnio nie daje, jakieś magiczne przepisy mam - znika jak za dotknięciem różdżki .
Smaczne , to znika he he.:-)
Nie mają odwagi powiedzieć prawdy . Wolą zjeść .:boi sie:
U mnie to samo...:-) Może się kiedyś dowiem dlaczego, obym zawału nie dostała :lol2:
Ale ciasto ópieke te drorzdżowe :)
Dzisiaj pieke ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką . Przepis wzięłam z neta . Zawsze nagniotłam się, nagniotłam, a teraz mam takie, ktore wlewa sie do formy. Zobaczę czy mi sie uda , bo ja żadna michasia ani basia48 . Zawsze im zazdrościłam fuj , wiem, że to brzydka cecha charakteru i juz spiekłam raka :zawstydzony:
U mnie to samo...:-) Może się kiedyś dowiem dlaczego, obym zawału nie dostała :lol2:
Ale ciasto ópieke te drorzdżowe :)
Ja teszsz .:-)) Lubię popijać drożdżowe mlekiem , bez podtekstów .
Szukam przepisu na ciasto bez ciasta, ale nie z rodziny sernikowatych?
I bez czekolady:-)
Moze tu cos znajdziesz http://przepisyjoli.com/ciasta-bez-pieczenia/ Ja lubie robic sernik na zimo z torebki,na dno dajesz biszkopty z paczki,na to ta ubita masa i jak lekko zastygnie w lodowce to poleje galaretka i wsio,dobre.