Dzwoni kierowca tira do szefa:
- Szefie rozjechałem psa
- Auto całe?
- Całe
- To go zakop i jedź dalej
Tgo zakopał, ale za chwilę znów dzwoni
- Szefie zakopałem go
- No to po co znowu dzwonisz?
- Nie wiem co z radiowozem zrobić
Dzwoni kierowca tira do szefa:
- Szefie rozjechałem psa
- Auto całe?
- Całe
- To go zakop i jedź dalej
Tgo zakopał, ale za chwilę znów dzwoni
- Szefie zakopałem go
- No to po co znowu dzwonisz?
- Nie wiem co z radiowozem zrobić
................ale wiesz za co Kaim zabił Abla ?????:-)
za co? :-) pewnie za jajco...albo jajo. Albo z zazdrosci. Nie? No to nie wiem. Powiedz mi koniecznie. :lol2:
Osobowość, jako centralny system regulacji i integracji spełnia swoje funkcje z różnym stopniem efektywności, w czym znaczny udział ma wpływ rozmaitych czynników zewnętrznych, bądź też nieprawidłowości rozwojowych (Reykowski, 1976). Wpływ tego rodzaju bodźców na kształtujący się system, może doprowadzić do utraty, lub zmniejszenia zdolności samoregulacyjnych i integracyjnych, co w rezultacie zatrzyma jego rozwój. Taki stan, będący względnie trwałym zahamowaniem rozwoju osobowości jako systemu określa się mianem zaburzenia osobowości (Jakubik, 1999). Charakteryzuje go przeważnie niski stopień dojrzałości struktur poznawczych, czego efektem są różnego rodzaju nieprawidłowości funkcjonowania. Ponieważ zaś zarówno struktura jak i funkcje systemu ściśle się ze sobą łączą, dlatego też zaburzenia osobowości dotyczą obu tych elementów (Jakubik, 1999).
Mowiac inaczej wkur..ł sie na opowiesci brata :-)
Nie dziwie sie. Tez bym sie z deko wkur...zdenerwowala. Pewnie dlatego,ze rowniez cierpie na zaburzenia. Gastryczne :-)
problem z polykaniem ? czy ...............................................czy nie lepiej bedzie jak sie zamkne !!! :lol3:
Nie,nie..to nie to co myslisz:lol3: Powiem Tobie na ucho,zeby nikt nie slyszal :-)
za co? :-) pewnie za jajco...albo jajo. Albo z zazdrosci. Nie? No to nie wiem. Powiedz mi koniecznie. :lol2:
slodko szepczesz :-) Teraz juz wiem o co chodzi:-) No,no nie myslalem ze az tak :lol3:
Za to , że mu pie..przył stare kawały :yo::lol2: