Dowcipy i anegdoty #4

22 kwietnia 2016 12:01 / 4 osobom podoba się ten post
Jaś pyta taty
- Tata mogę skoczyć na bungie ?
- Synu twoje życie zaczęło się od pękniętej gumki , więc nie chcę żeby skończyło się z powodu pękniętej gumy !!!
22 kwietnia 2016 12:32 / 5 osobom podoba się ten post
Przychodzi facet na kolanach do psychiatry z przewodem w ustach. Lekarz pyta: A kto to do mnie przyszedł? Kotek? Facet nic nie odpowiada, tylko przechodzi od ściany do ściany. Lekarz pyta: A może to piesek do mnie przyszedł? Facet podszedł do listwy, puknął w nią i przeszedł w następny kąt. Lekarz: A może to jeżyk mnie odwiedził? Facet wyjął przewód z ust i mówi: Chłopie zostaw mnie w spokoju i daj mi w końcu ten internet podłączyć!
22 kwietnia 2016 13:58 / 6 osobom podoba się ten post
Trzech facetów użala się na swoje niewierne żony:
Pierwszy:
- Moja to mnie chyba zdradza ze stolarzem, znalazłem trociny pod łóżkiem.
Drugi:
- A moja to z hydraulikiem, znalazłem pakuły pod łóżkiem.
Trzeci:
- Te wasze to przynajmniej nie zboczone. Moja zdradza mnie z koniem, znalazłem pod łóżkiem dżokeja.
22 kwietnia 2016 16:37 / 8 osobom podoba się ten post
Kapitan Titanica wchodzi do sali balowej i oznajmia pasażerom:
- Mam dwie wiadomości - dobrą i złą. Od której mam zacząć?
- Od złej.
- Za chwilę nasz statek zatonie.
- A ta dobra?
- Dostaniemy 11 Oskarów!
22 kwietnia 2016 16:44 / 4 osobom podoba się ten post
Dzwoni kierowca tira do szefa:
- Szefie rozjechałem psa
- Auto całe?
- Całe
- To go zakop i jedź dalej
Tgo zakopał, ale za chwilę znów dzwoni
- Szefie zakopałem go
- No to po co znowu dzwonisz?
- Nie wiem co z radiowozem zrobić
23 kwietnia 2016 09:25 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dzwoni kierowca tira do szefa:
- Szefie rozjechałem psa
- Auto całe?
- Całe
- To go zakop i jedź dalej
Tgo zakopał, ale za chwilę znów dzwoni
- Szefie zakopałem go
- No to po co znowu dzwonisz?
- Nie wiem co z radiowozem zrobić

................ale wiesz za co Kaim zabił Abla ?????
23 kwietnia 2016 09:31 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

................ale wiesz za co Kaim zabił Abla ?????:-)

za co?  pewnie za jajco...albo jajo. Albo z zazdrosci. Nie? No to nie wiem. Powiedz mi koniecznie. 
23 kwietnia 2016 09:36 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

za co? :-) pewnie za jajco...albo jajo. Albo z zazdrosci. Nie? No to nie wiem. Powiedz mi koniecznie. :lol2:

Osobowość, jako centralny system regulacji i integracji spełnia swoje funkcje z różnym stopniem efektywności, w czym znaczny udział ma wpływ rozmaitych czynników zewnętrznych, bądź też nieprawidłowości rozwojowych (Reykowski, 1976). Wpływ tego rodzaju bodźców na kształtujący się system, może doprowadzić do utraty, lub zmniejszenia zdolności samoregulacyjnych i integracyjnych, co w rezultacie zatrzyma jego rozwój. Taki stan, będący względnie trwałym zahamowaniem rozwoju osobowości jako systemu określa się mianem zaburzenia osobowości (Jakubik, 1999). Charakteryzuje go przeważnie niski stopień dojrzałości struktur poznawczych, czego efektem są różnego rodzaju nieprawidłowości funkcjonowania. Ponieważ zaś zarówno struktura jak i funkcje systemu ściśle się ze sobą łączą, dlatego też zaburzenia osobowości dotyczą obu tych elementów (Jakubik, 1999).

Mowiac inaczej wkur..ł sie na opowiesci brata 
23 kwietnia 2016 09:41 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Osobowość, jako centralny system regulacji i integracji spełnia swoje funkcje z różnym stopniem efektywności, w czym znaczny udział ma wpływ rozmaitych czynników zewnętrznych, bądź też nieprawidłowości rozwojowych (Reykowski, 1976). Wpływ tego rodzaju bodźców na kształtujący się system, może doprowadzić do utraty, lub zmniejszenia zdolności samoregulacyjnych i integracyjnych, co w rezultacie zatrzyma jego rozwój. Taki stan, będący względnie trwałym zahamowaniem rozwoju osobowości jako systemu określa się mianem zaburzenia osobowości (Jakubik, 1999). Charakteryzuje go przeważnie niski stopień dojrzałości struktur poznawczych, czego efektem są różnego rodzaju nieprawidłowości funkcjonowania. Ponieważ zaś zarówno struktura jak i funkcje systemu ściśle się ze sobą łączą, dlatego też zaburzenia osobowości dotyczą obu tych elementów (Jakubik, 1999).

Mowiac inaczej wkur..ł sie na opowiesci brata :-)

Nie dziwie sie. Tez bym sie z deko wkur...zdenerwowala. Pewnie dlatego,ze rowniez cierpie na zaburzenia. Gastryczne 
23 kwietnia 2016 09:47 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie dziwie sie. Tez bym sie z deko wkur...zdenerwowala. Pewnie dlatego,ze rowniez cierpie na zaburzenia. Gastryczne :-)

problem z polykaniem ? czy ...............................................czy nie lepiej bedzie jak sie zamkne !!! 
23 kwietnia 2016 10:18
ORIM

problem z polykaniem ? czy ...............................................czy nie lepiej bedzie jak sie zamkne !!! :lol3:

Nie,nie..to nie to co myslisz Powiem Tobie na ucho,zeby nikt nie slyszal  
23 kwietnia 2016 10:25 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie,nie..to nie to co myslisz:lol3: Powiem Tobie na ucho,zeby nikt nie slyszal  :-)

slodko szepczesz  Teraz juz wiem o co chodzi No,no nie myslalem ze az tak 
23 kwietnia 2016 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

za co? :-) pewnie za jajco...albo jajo. Albo z zazdrosci. Nie? No to nie wiem. Powiedz mi koniecznie. :lol2:

Za to , że mu pie..przył stare kawały 
23 kwietnia 2016 11:15 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

slodko szepczesz :-) Teraz juz wiem o co chodzi:-) No,no nie myslalem ze az tak :lol3:

Slodko ? To pewnie dlatego,ze cukierka jadlam. Pyszny,mowie Ci. A moze chcesz sie poczestowac ? 
I pamietaj. Skoro juz wiesz to nikomu ani slowa. Nikomu! 
23 kwietnia 2016 11:17 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Za to , że mu pie..przył stare kawały :yo::lol2:

Dokladnie. Stary kawal ma brode. A jak jeszcze ktos za ta brode ciagnie to...awantura gotowa. I mordercze zapedy.