Kochani....nooo i dziś zderzak dostał zielonego kolorku............ten sam co na samym początku nie zmieścił się w bramie........ale też ten sam....który był już nieco uszkodzony przez PDP......tak więc ja go tylko dociskam.....
Mówie do PDP, że po śniadaniu pojedziemy do Aldi po drożdze do chleba.....a potem zatankujemy bo mało paliwa.....ok
Kiedy wsiedliśmy do samochodu to dziadek mówi, że paliwa to jeszcze dosyć , ale jedziemy do banku...........
Jedziemy główną ulicą.....a tu dziadek mówi skręcać na lewo...skręciłam ale za mało bo nie widziałam tego banku, a tu trzeba było zawrócić podjechałam do przodu ile się da, a potem do tyłu.....i skręciłam na przeciwny pas...samochód na mnie poczekał...zaraz też był bank i wjechaliśmy na plac malutki był ....dziadek mówi parkuj za tym samochodem równolegle no i skręciłam na prawo no i przycisnęłam zderzaczek do zielonego murku..........cofnęłam podjechałam do przodu zwróciłam i zaparkowłam po przeciwnej stronie...było już dobrze...
Potem musieliśmy znowu zmieniać pas....i jechać do ALDI......szkoda...że od razu nie pojechaliśmy do Adi , bo wracając spokojnie zajechaliśmy do banku........
Dalej było już bez niespodzianek.......jutro do lekarza jedziemy.
Tu w DE może i lepiej się uczyć, bo prawie wszyscy jadą ostrożnie i ustępują miejsca.......
To co na zderzaku to nie wszystko moje.......tyle, że starego już nie widać....hi, hi, hi
Powinien powstac temat: ,,Jazda anerik po De" Jeszcze sie przy was autem jezdzic naucze,testy z wami przestudiuje,a prawko migiem zdam. Uwaznie czytam wszystko co dotyczy jazdy .Piszcie dalej. Cytat Andrejki.......chciałabym aby tu pisały wszyscy którzy kiedyś zaczynały jeździć samochodem,.......co im sprawiało największe trudności.........śmieszne sytuacje...........i wasze marzenia ..............Zacznę ......, że od początku marzyłam żeby mieć terenówkę.........a potem marzyłam, żeby mieć takie miejsce pracy gdzie mnie poduczą jeżdzić.......były to ciche marzenia ....nawet nie wiedziałam, że mogą się spełnić kiedyś.Samochód nie mój, ale to nie jest aż takie ważne....nawet lepiej bo nie muszę go utrzymywać.
Przeniosłem do właściwego działu. Moderator