Ja tez ustalilam ze sobota i niedziela jest dla mnie mam czas wolny a jestem tutaj 3 tydzien i raptem mialam tylko 3 h wolnego bo zawsze cos....czuje sie jak w wiezieniu :wiezienie:
Ja tez ustalilam ze sobota i niedziela jest dla mnie mam czas wolny a jestem tutaj 3 tydzien i raptem mialam tylko 3 h wolnego bo zawsze cos....czuje sie jak w wiezieniu :wiezienie:
Ja tutaj nie mam wogóle przerwy.
Mam duzo wolnego czasu, ale bez mozliwości wyjścia na zewnątrz.
A przerwy tylko dla siebie ..............wcale.
Dzieki dziewczyny za wsparcie bede walczyla o swoje :) Poprostu mozna pier... dostac jak kolezanka wyzej napisala... ja juz okna otwieram na osciez zebym troche swiata zobaczyla...masakra jakas
Dzieki dziewczyny za wsparcie bede walczyla o swoje :) Poprostu mozna pier... dostac jak kolezanka wyzej napisala... ja juz okna otwieram na osciez zebym troche swiata zobaczyla...masakra jakas
Kamka25, trzymaj się jakoś Dziewczyno, Ewa14, Lonia61. Przytulam Was mocno, naprawdę mi się przykro zrobiło,:-(
Nie rozumiem jak to przerwy nie ma,przecież przerwa jest ustalona umową,minimum 2 godz dziennie.Każda rodzina to wie,co najwyżej udaje że nie wie?