A nożykiem nie można obierać?hi hi hi
I nieprecyzyjnie Darkowi podałas przepisa-a co z mięsnym nadzieniem????Skąd on będzie wiedział jak je zmajstrować??
A nożykiem nie można obierać?hi hi hi
I nieprecyzyjnie Darkowi podałas przepisa-a co z mięsnym nadzieniem????Skąd on będzie wiedział jak je zmajstrować??
Wy to byście tylko mięcho jadali...a po wegetariańsku nie można ?
Naleśniki,krokiety,pierogi to tak ,ale pyzy??????Albo solo albo z mięchem:)Wegetarianskie byś z czym zrobiła np.?
Naleśniki,krokiety,pierogi to tak ,ale pyzy??????Albo solo albo z mięchem:)Wegetarianskie byś z czym zrobiła np.?
Zeby nie zbeszcześcić tych cudownych pyz,ja je jadam ze smażoną słoninką z cebulą lub z boczusiem. Polewam je potem i zjadam z namaszczeniem .
No z boczusiem i słoniną - to bardzo wegetariańskie :))))
No to może ja zabłysnę przepisem .
Obierasz obierakiem kartofle duzych rozmiarów,powiedzmy 6 szt. Częśc z nich gotujesz,powiedzmy 2 szt,a resztę scierasz na tarce o drobnych oczkach. Nie zapomnij obciąć paznokci,żeby potem nie ....wiesz co. Dodajesz ze 2 łyżki mąki ziemniaczanej,ze 2 łyżki pszennej,j i lepisz kulki . Wrzucasz na wrzątek osolony i po około 5-7 minutach wyciągasz jednego i prubujesz czy zjadliwy. Jak zjadliwy wołasz głodomorów ,nakładasz na talerze i szamiecie. Można? Mozna.
Jaja w tym nie ma wcale a wcale? To może w domu ulepię dla mojej weganki ;)?
Jak lubisz grac w ping-ponga pyzami to możesz dodac jajko :-)
Grać lubię, ale nie mam stołu pingpongowego :D
A wiesz jakie są odgrzewane na patelni leka? Spróbuj,niech sie schowają te z mięchem