Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #6

05 lutego 2016 10:49 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Ryż z warzywami i kurakiem w sosie słodko kwasnym

Ja dzisiaj podobnie, ale z racji piątku pokuszę się o kotlety sojowe zamiast mięska.
05 lutego 2016 10:54
Mirka Dz

Ja dzisiaj podobnie, ale z racji piątku pokuszę się o kotlety sojowe zamiast mięska.

Babce jest ganz egal a ja mincha nie jem także ten . Aczkolwiek tez bym wpalaszowala coś sojowego
05 lutego 2016 12:32 / 2 osobom podoba się ten post
Makaron wstążki , wymieszany z duszoną cukinią i łososiem,w sosie jogurtowym,posypany szczyiorkiem. Szybko i smacznie.
05 lutego 2016 12:51 / 10 osobom podoba się ten post
Pierś z kurczaka z pieczarkami,cebulą,szpinakiem i serem,zapiekana w cieście francuskim:)
05 lutego 2016 13:11 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Pierś z kurczaka z pieczarkami,cebulą,szpinakiem i serem,zapiekana w cieście francuskim:)

Normalnie Basienko, ty sie marnujesz w tym ,, opiekunkostwie" ! Takiego dania nie powstydzilby sie mistrz najlepszej restauracji. Jestes niesamowita z tymi swiomi pomyslami. Na starosc zaklepuje sobie ciebie jako opiekunke!
05 lutego 2016 13:23 / 2 osobom podoba się ten post
marinea

Normalnie Basienko, ty sie marnujesz w tym ,, opiekunkostwie" ! Takiego dania nie powstydzilby sie mistrz najlepszej restauracji. Jestes niesamowita z tymi swiomi pomyslami. Na starosc zaklepuje sobie ciebie jako opiekunke!

Chętnie , jak dozyje do Twojej starości, haha:)
05 lutego 2016 14:08 / 3 osobom podoba się ten post
Pyzy z mięsem
A zjadłabym coś takiego jak zrobiła Barbara.
05 lutego 2016 14:11 / 1 osobie podoba się ten post
Kapuśniak,ziemniaki, ryba i brokuły w sosie beszemelowo-serowym:) na deser chruściki:)
05 lutego 2016 14:18 / 5 osobom podoba się ten post
Wykorzystałam białka, które zostały z chrustu i zrobiłam omlet z cebulką, papryką, pieczarkami,pomidorkami i mozzarellą. Jako dodatek ulubione przez pdp korniszony w zalewie miodowej. Smakowało- była dokładka.
05 lutego 2016 14:19 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Pyzy z mięsem :-(
A zjadłabym coś takiego jak zrobiła Barbara.

Te pyzy to głównie dla Darka co ? Teraz niech on zrobi dla Ciecie "basieńkowe" danie , a co !!!
05 lutego 2016 14:24 / 1 osobie podoba się ten post
Tak mu powiem I w całości będzie dla mnie bo on szpinaku nie zje na pewno.
05 lutego 2016 14:34 / 3 osobom podoba się ten post
Ha! A ja w domu nie muszę gotować! Bo to mnie gotują!
05 lutego 2016 14:55
opiekun_Janusz

Ha! A ja w domu nie muszę gotować! Bo to mnie gotują! :-)

Ciebie gotują czy Tobie gotują ? Fajne z Ciebie ciacho (to tak z awatara)  ale czy gotowanko ?
05 lutego 2016 14:56 / 4 osobom podoba się ten post
Darek lubi gotować ale z pracy wraca o 17 to gdyby gotował obiad byśmy jedli w porze kolacji? Ale teraz będzie miał tydzień urlopu to mnie porozpieszcza kulinarnie i nie tylko
05 lutego 2016 15:09 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Ciebie gotują czy Tobie gotują ?:lol1: Fajne z Ciebie ciacho (to tak z awatara)  ale czy gotowanko ?:-):-):-)

Dla mnie gotuja. Ja rzadko zagotowuję