Agamor ,pory blanszujesz wczesniej czy dajesz surowe? Ile czasu zapiekasz?
Agamor ,pory blanszujesz wczesniej czy dajesz surowe? Ile czasu zapiekasz?
Dzięki, a co z nabiałem? Jogurt, ser, twarożek? A ja byłam pewna że właśnie zupkami będę go teraz podkarmiać
http://kuchnia.ugotuj.to/szukaj/kuchnia/przepisy+kulinarne+dla+%C5%BCo%C5%82%C4%85dkowc%C3%B3w
Margolcia nie chce się na zielono zapisać . Masz tam przepisy.
Wczoraj zaczołem ogladac "Trick" na YouTube.Polski film ale zapowiada sie dobrze
A ten film to jak ogladasz? W trakcie gotowania? A moze podczas obiadu? Mam nadzieje, ze nie zamiast...:-):-):-)
nie blanszuję, nie potrzeba, są miękkie, zapiekam ok50min na 200 stopni, ale ryba ma sporo soku z cytryny, więc ja mysle, że to też ma swoje działanie, bo na porach jest ryba
Halibut świeży szybko obsmażony w odrobinie ciasta, ziemniaki, marchew tarta z cytryną, fasolka zielona (płaska) i cebula w piórka przysmazona.
Białe wino.