Po to mam piec ciasto żeby się obejść smakiem? Niby popatrzeć tylko jak dziadek je? I mlaska? I mówi jakie to pyszne?
I to nie ma być umartwianie??
Ciasto wolno,tłustych rzeczy nie wolno i kolacji po 18ej jesc nie wolno.
Po to mam piec ciasto żeby się obejść smakiem? Niby popatrzeć tylko jak dziadek je? I mlaska? I mówi jakie to pyszne?
I to nie ma być umartwianie??
Ciasto wolno,tłustych rzeczy nie wolno i kolacji po 18ej jesc nie wolno.
Przepraszam za błąd,-poprawiłam go ale jakimś cudem nadal jest:(
Bo coś się chyba zrypało. Ja dzisiaj edytowałam swój wpis, bo chciałam coś dopisać i się nie dopisało. Drugi raz mi się nie chciało, bo się naprodukowałam :P
Haha czasem to frustrujące prawda?:)))
Człowiek się produkuje i na koniec wychodzi wielki klops:)
Ja już dzisiaj chyba za bardzo zmęczona jestem i do tego głowa zawalona myślami,-bo strzelam takie byki,że aż w oczy kłują:-)
Czasami tak jest :)
Zgadza się:)
Czas wyłączyć komputer i pooglądać głupoty w TV........siebie mam na myśli oczywiście:))
Miłego wieczorku:))
wprowadzilam nowe cwiczenie dla siebie jeszcze nigdy 1 minuta tak mi sie nie dluzyla haha ćwiczenie izometryczne do podmiany PODPARCIE w pozycji leżącej na palcach stop i rękach od nadgarstków po łokcie ...ciezkie ale juz czuje ze beda szybkie efekty :))))
Czyli chyba deskę-plank robisz:) . Lubię to ćwiczenie, fajnie wpływa na mięsnie brzucha i pleców, bo aby to cwiczenie dobrze wykonać, trzeba te mięśnie dobrze spiąć:)
to cwiczenie jest swietne!
A co Ty mi tutaj z jakimiś ćwiczebnymi męczarniami wyjeżdżasz ? mialo być o słodyczach ,odwyku od nich a które to wchłaniam ogromniastymi ilościami ! Proszę natychmiast mi sie poprawić ! :-):-):-)