Barbara niepowtarzalnaPigulencja się rozkręciła i powiedziała mi otwarcie , że jak już ta " pewna PDP-na " by na plastry z M . przeszła to będzie zabronione ściąganie jej z łózka i ona nie będzie miała już roboty :-)..... Tina , mnie jest tak bardzo żal PDP-nej , bo cierpi na serio . Powiedziałam rodzince , że ją obserwuję ( ona niewidoma ) i widzę jak ściąga brwi , jak się jej twarz poci ! Na szczęście " wszytkowiedząca " córka też zobaczyła w poniedziałek krople potu na twarzy , bo o ściąganych brwiach podczas jakichkolwiek bóli to wiedzieli , bo zawsze taka była , nic nie powiedziała , tylko po minie wiedzieli , że coś jest nie tak .Zapytałam cała rodzinkę podczas mojej " uroczystości " co mam robić jak " ona " woła , że ją pęcherz boli , czy mam mówić " pani się wstrzyma z bólami , bo już za 8 godzin dostanie pani następną tabletkę ! " ? spytałam , czy jak nas wszystkich np. glowa boli to też tabletkę za kilka godzin bierzemy ? Akcja " pomoc mojej P. " ciągnie się od dwóch tygodni ( ???) a od zeszłego zaczęto wreszcie działać ! Kurde ! ja się chyba nie nadaję na opiekunkę , nie mogę patrzeć jak ktoś cierpi , nieba bym przychyliła wtedy , jeśli możliwe to pół bólu na siebie bym zabrała !!! .......jak mnie woła ( za dużo ) to wiązanki szewskie pod nosem lecą , ale jak podchodzę już do niej to jestem łagodna jak baranek . Żeby nie te ojrasy to chętnie bym tą robotę rzuciła w p.....du ! W domu też nike wesoło ze zdrowiem mana , martwię się , op.......lam , instruuję .....no coś mi się nie chce układać to moje życie ...:-(
Coś una pierdoły gada. Dalej ją może z łóżka sciągać, tyle że szpryce odejdą.Ale roboty fakt-będzie miała mniej.