Właściwie to mnie to wkurza a nie śmieszy.Jak nisko cenią naszą pracę skoro fachowcowi za 10 min bez szemrania płacą 30 Eu...a nam ile...ech.
Właściwie to mnie to wkurza a nie śmieszy.Jak nisko cenią naszą pracę skoro fachowcowi za 10 min bez szemrania płacą 30 Eu...a nam ile...ech.
Od poniedziałku mam wyprowadzać psy na pół godz.Za każdy spacer mam wołać 90 Eu?
Właśnie, a propos nowoczesnych urządzeń!
Ostatnio zmywarka nie domywała naczyń. Zgłosiłam problem szefowi, bo mam zgłaszać i "się nie bać" ;). Wyjaśniłam, że zrobiłam wszystko, o czym piszą w instrukcji (rozwiązywanie problemów ;)) i jeszcze więcej (przeszukanie polskich for ;)) i nic. Szklanki nie domyte, garnki, no, ogólnie lekki syf.
Wezwał niemieckiego fachowca. Mnie nie było, bo miałam przerwę.
Wg opisu szefa fachowiec przyjechał, podłączył do zmywarki komputerek (?!?), w którym pozapalały się jakieś światełka, wszystkie na zielono, a to znaczy, że ze zmywarką wszystko jest w porządku :D!
Do zmywarki nawet nie zajrzał, ale zasugerował, żebym używała proszku, a nie tabletek i na pewno będzie lepiej.
Finito :D!
Aha chcesz powiedziec ze córka tak w geście zadbania o mnie wyprowadzanie piesków mi zleca? Tylko że ja szczupła i wysportowana a ona......
Aha chcesz powiedziec ze córka tak w geście zadbania o mnie wyprowadzanie piesków mi zleca? Tylko że ja szczupła i wysportowana a ona......
tak to bywa , ja za umycie okien dostalem 10 euro , a fachowiec 160 euro........tak bylo i bedzie ...
Bo za szybko te okna umyłeś. Fachowiec najpierw przygotować wszystko musi, obgadać, pokazać, omówić, przebrać się, ustawić wszystko jak trzeba, maskę założyć i po kilku godzinach do mycia dopiero przystąpić.
Psy kocham od zawsze i nie ma problemu.To dwa duże owczarki;) Dam rade.Najwyżej to one mnie wyprowadza na spacer a nie ja ich.
W końcu nie jestem fachowcem od wyprowadzania psów,gdybym była,należałoby mi słono zapłacić.Bo tu fachowców nawet tych pseudo,bardzo wysoko sie ceni.
A niedźwiedzie??Zapomniałaś wspomnieć:)Takie u nas srogie zimy ,że całymi stadami ganiają po miastach i wsiach w poszukiwaniu jedzenia:):):)I biletów w tramwajach nie chca kasować:):):):Hi hi hi
Urzekł mnie profesjonalizm fachowca:-) A filtr kiedy był czyszczony?