Islam moze i zabrania picia alkoholu ale to w niczym nie przeszkadza moim tureckim znajomym. Mam kilku znajomych ktorzy chleja ile sie da. Rusek przy nich wymieka.:):)
Islam moze i zabrania picia alkoholu ale to w niczym nie przeszkadza moim tureckim znajomym. Mam kilku znajomych ktorzy chleja ile sie da. Rusek przy nich wymieka.:):)
Coś mi się obiło o uszy, że u nich można jak Allach nie widzi i dlatego w nocy jak śpi sobie pozwalają. Ale tutaj to mogli mnie skręcać, nie wiem ;)
Coś mi się obiło o uszy, że u nich można jak Allach nie widzi i dlatego w nocy jak śpi sobie pozwalają. Ale tutaj to mogli mnie skręcać, nie wiem ;)
Nie wytrzymałam :-(
Muszę to napisać, niektóre Opiekunki chyba za długo w De przebywają,
napiszę krótko, masakra co się tutaj wyprawia :-(
te przepychanki słowne, bardzo niemiło się czyta :-(
Pozdrawiam i spokoju życzę :chaplin:
Ja się w temacie uchodźców w ogóle nie wypowiadałam ani nie zamierzam wypowiadać ;)
Dla św. spokoju właśnie.
A na te przepychanki to trzeba mieć wyebane ;]
Chyba coś opiekunowo przysnęło.No tak już bardzo póżno to i wszyscy w łóżeczkach.Zobaczyli ciemność za oknem i do spania.Kobietki toć dopiero wieczór się zaczął.Opowiadać gdzie która była ,co może kupiła,a może coś się wydarzyło.No nie bądźcie zgnuśniałe.A może te czytające tylko forum wreszcie wyjdą zza krzaków i coś napiszą.Haaaaalooo.
Ja walczę z zaprawą buraczków:)
No to opisz tą walkę.Gotujesz malutkie buraczki i do tego zalewa słodko- kwaśna ,a może buraczki są tarte?Tu w De usiłowała kupić surowe buraki ,to tylko na markcie w sobotę i cena z kosmosu.Ale barszczyk wyszedł ,że palce lizać.