Ja cały czas nie mogę pojąć, skąd ?? Sindbad wziął tak niewygodne autokary. Te siedzenia, ta odległość - skąd to jest ?!! Na tak dalekie trasy to skandal.

Ja cały czas nie mogę pojąć, skąd ?? Sindbad wziął tak niewygodne autokary. Te siedzenia, ta odległość - skąd to jest ?!! Na tak dalekie trasy to skandal.
Skąd ? np Mascus Polska.
Autokary Sindbada i wiekszosci przewoznikow nie sa nowe.
Jakos,ilosc siedzen jest okreslona w przepisach dla poszczegolnego modelu autobusu.
Firma chce zarabiac wiec wybiera autokary posiadajace duza ilosc miejsc
My tez wybieramy sztele gdzie nam lepiej placa i mamy wygodniej
Takie zycie
Zawsze wydawało mi się, że są jakieś normy, przepisy regulujace takowe przewozy. Ale skoro się myliłam, to tacy przewoźnicy jak Sindbad będą nas wiązać w snopki i wrzucać do kabiny bagażowej. No bo tam np. mogą być "luzy". Dobra niech będzie, że takie życie ale ja z ich usług nie będę korzystała. To też "takie życie" działające w dwie strony.
no wlasnie sa przepisy Okreslaja dokladnie ilosc miejsc dla danego autokaru.
Nie musisz kozystac z ich uslug.Ja nie kozystam
To co ?? przepisy pozwalają wozic ludzi jak upchane snopki ?? Coś mi się w to nie chce wierzyć. Kurcze, mam kłopoty z "wiarą" :lol2: :lol3:
ja z wiara tez mam klopoty
Sindbad nie moze wstawic wiecej siedzen niz to jest przewidziane dla danego autobusu.Nie dostali by koncesji na przewoz ludzi i autobus nie przeszedl by przegladu technicznego.O konsekwencjach w przypadku wypadku i ofiar juz nie wspomne.
Widac tak mozna
Nie mogę zrozumieć dlaczego w Sindbadzie mogę mieć bagaż 30 kg + 10KG na Kartę Stałego klienta,a w Eurobusie tylko i wyłącznie 25 kg.Mam na oba autokary karty Stałego Klienta .
Kolezanki jade Eurobusem i bede wracac sinbadem pytalam to jaki bilet musze kupic pani poinformowala z smiechem ze mam tansza opcja wziasc hihii