jak patriotka to nie łap co popadnie:-)
jak patriotka to nie łap co popadnie:-)
Zapraszam do piwnicy moich "dziadków" :-) żywy nie wyjdzie a i o balsamie na wątrobę niech pomyśli.
samo wlazlo...i wygnac trudno ....boszszeeee...dlaczego nie urodzilam sie ksiezniczka...
Prawda, tylko opiekunki ślimaczą, od czasu putzingu.
magdzie, mam styk z _ blaude- kosztuje 25 eu na miesiac, sciaga dobrze i nie ma limitu. Teraz mam caly czas stacjonarny ale styk w razie czegos
wszystkie zamki juz byly zajete:-) zostal sie ino jeden - ten od drzwi:-)
a po co wychodzic jak fajna ? :-) watrobe sie kupi nowa w Aldi:-) On_Lisa cos tam pisala ze jedna pani drugiej pani mowila ze ta trzecia pani krzyzem w piwnicy lezala:-) wiec spoko da sie zyc w tej piwniczce twoich dziadkow
dupa tam z zamkami...pracowac bym nie musiala...
orginal z ciebie :-) strach ci cos do reki dac:-)
Nie masz pojęcia jak bardzo, 2 lodówy wypchane, wygodne łózko, nawet komp dod stoi a i jakąś lalkę w rogu widziałam, ale nie pytałam czy to manekin , bom wstydliwa jest:czerwieni sie::-)
Ja mam stacjonarny i wszystkie inne strony wchodzą mi dobrze :-)
oj tam, oj tam ORIM, jestem zaradna i nie zawsze rece mi potrzebne:)))
Lena co to za Blaude ? Nie znam. Gdzie kupilas go w jakim sklepie? Jezeli dobrze smiga..i nie ma limitu to kupie go.
az strach pomyslec co bys sie inna czescia przykleila:-) to juz nie tylko lini papilarnych bedzie brak:-(
ona-lisa w oddziale - blaude- podpisujesz i masz, czas nieokreslony na 5 GB. mi dzialala nawet na zabitej dechami wsi i w pl ja tez mialam , tam przejmuje ja plus