Radź sobie sam

14 lipca 2015 21:07
Patrzyłam na zalogowanych i dziwny nick zauważyłam
14 lipca 2015 21:08 / 5 osobom podoba się ten post
Nie, to nie to, ze mam jakas inna szanse, jeszcze dwa krotkie zlecenia przedemna, i szlus. Po prostu poswiecac bede czas malemu, na szkole, iii tyle. Po prostu po raz kolejny ta praca mnie wypala, i ostatnia stella, zabija maja wiare w ludzi, w pdp i ich rodziny, niestety. Po co mam sie mczyc w czyms co mnie niszczy od srodka, ryje moja psychike, po co ? Mam sie sama w jakas chorobe wpedzic, nie ma sensu, i to nie to, ze sie nie nadaje, bo sie nadaje, tylko mnie to juz nie satysfakcjonuje.
14 lipca 2015 21:09
Tzn?
Oświeć mnie bo spać nie bedę:(
14 lipca 2015 21:13
MeryKy

Patrzyłam na zalogowanych i dziwny nick zauważyłam :-)

A co ten nik znaczy ? ja też go widziałam ale nik chyba jak nik ?
14 lipca 2015 21:14
agama

Tzn?
Oświeć mnie bo spać nie bedę:(

Wiem, wiem chciałabyś wiedzieć jakie pozycje ???? hahahahah :sex:

Ale to chodzi o pozycjonowanie stron internetowych???
Chodzi o to zeby strony się pokazywały na pierwszych miejscach w wyszukiwarkach internetowych
I do tego sa potrzebne różne sztuczki
Może to coś rozjaśni?  http://poradnik-seo.pl/podstawy/pozycjonowanie.html
14 lipca 2015 21:17
evaa

A co ten nik znaczy ? ja też go widziałam ale nik chyba jak nik ?:czerwieni sie:

Nie wiem co znaczy ale w tym głupim tekście ma linka do jakies podejrzanej strony? Ja nie zagladałam, bo tego sie nie robi? Ale penisz w tytule daje odpowiedź co tam może być?
14 lipca 2015 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
Zaraz sprawdzę. Ale jakm nie wpuszczasz w maliny...
To ty spać nie bedziesz
14 lipca 2015 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Zaraz sprawdzę. Ale jakm nie wpuszczasz w maliny...
To ty spać nie bedziesz :-)

Jak  mi nie wierzysz to sie spytaj Moderatora i tak go wyciepnie
14 lipca 2015 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
nie wiem gdzie mam to wpisac ,ale wpisuje moze si€ ktorej przyda, mianowicie moj pdp ,ktoremu musze zakladac rajstopy uciskowe ,ma fajne ,,ustrojstwo,,ktore mozna kupic w aptece.jest to husta w ksztalcie trojkata na magnesy.Robi sie taka torebk€ jak na cukierki,zaklada na stopena to rajstopa i jak juz jest wlozona stopa niagnie sie za uchwyt.Torebka rozpina sie i wychodzi ,a rajstopa gladziutko jest na swoim miejscu..Poprzednio pdp tego nie mial,wiec ,,torebusia na cukierki,,sprawdza sie idealnie,Napisalam to ,bo moze ktoras sie zmaga z rajstopami,a wystarczy podpowiedziec i poprosic o zakup rodzine
14 lipca 2015 21:24
Podpowiedziec i poprosić mozna. Gorzej z realizacja.
14 lipca 2015 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Nie wiem co znaczy ale w tym głupim tekście ma linka do jakies podejrzanej strony? Ja nie zagladałam, bo tego sie nie robi? Ale penisz w tytule daje odpowiedź co tam może być?

Dzięki , jaka ja ciemna 
14 lipca 2015 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Podpowiedziec i poprosić mozna. Gorzej z realizacja.

No tak ..wiem ,ale mnie sama zaskoczyl ten wynalazek zrobiony z materiau jaki robi sie kolorowe torby marketowe .Dodatkowo ,,dziala!
14 lipca 2015 21:38
pestka

No tak ..wiem ,ale mnie sama zaskoczyl ten wynalazek zrobiony z materiau jaki robi sie kolorowe torby marketowe .Dodatkowo ,,dziala!

Ale z tego co wiem to nie należy do obowiązków opiekunki?? No chyba że dodatkowo placą za nakładanie ty rajstop??
14 lipca 2015 21:41
wiem ,ze nie nalezy do obowiazkow.
14 lipca 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Patrzyłam na zalogowanych i dziwny nick zauważyłam :-)

Spamowe konta zakładane przez boty Codziennie tego wywalam kilkadziesiąt. Zablokowalismy już ip z Rosji, Indii, Chin itp. Ale niestety w tej chwili istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że takie konta są zakładane przez ludzi - w krajach 3 go świata siedzi "robotnik", zakłada konta mailowe, a potem z nich na wszystkich możliwych forach i portalach, gdzie da się upchać wiązkę słów, w której podlinkowany jest jakiś wyraz lub fraza. Robią to w celu pozycjonowania, bądź propomocji produktów. Wywaliłem już ponad tysiąc takich kont w przeciągu ostatnich 3 miesięcy. Niestety muszę to robić manualnie, z tymi, które się przedrą przez nasze filtry.