oj to prawda Reniu ale dzisiaj rozpadam sie na czesci.nie lubie takiego nastroju....
oj to prawda Reniu ale dzisiaj rozpadam sie na czesci.nie lubie takiego nastroju....
magdzie, mam styk z _ blaude- kosztuje 25 eu na miesiac, sciaga dobrze i nie ma limitu. Teraz mam caly czas stacjonarny ale styk w razie czegos
Ania, to mnie jest chyba lepiej, bo mnie nigdzie zbytnio nie ciagnie ale Cie dobrze rozumiem, chcialam cie pocieszyc:)))))
ORIM zrób jakąś rozpierduchę:-)
co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozklei:-)
dzieki kochana....lapnelam dola niemieckiego....
dzieki kochana....lapnelam dola niemieckiego....
co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozklei:-)
ORIM zrób jakąś rozpierduchę:-)
Michalinka, zadnych szans na ORIMOWA rozpierduche, on skleja wszystko kropelka:) kiedys tez chcialam kropelka skleic ramke do obrazka, no i do kciuka przykleila mi sie buteleczka, bardzo rowniutko a ze czas byl ostatni na autobus, bo mialam sprawy urzedowe do zalatwienia, najpierw probowalam te tubke obciac nozyczkami i dopasowac do wymiarow palca, zeby zbatnio nie odstawalo , ale pomyslalam , ze troche glupio wyglada, wiec pozbylam sie linii papilarnych naq lewym kciuku, nie ma sily , ze policja mnie namierzy:)))) ramka oczywiscie sie nie skleila
ja tam sie na tych niemieckich stopniach nie rozeznaje,ale jak co lapnelas to nos to z duma:-)
Nie zrobi,bo nie kupil Metaxy ((, i nie bedzie sponiewierany :-) :-) :-)
O to mnie pocieszylas,bo mam to samo (((, jeszcze siec mi ucieka,internet w ponad 80% juz wykorzystalam a gdzie jeszcze 2 tygodnie chyba mnie cos trafi,zostaja mi tylko filmy do obejrzenia,dobre i to:-)
oj Orim..niemieckiego dola z duma?jam patriotka z krwi kosci i z urodzenia...
Ja mam stacjonarny i wszystkie inne strony wchodzą mi dobrze :-)