Farciara , hihi .Prosze jeden toast za mnie wypic do dna.
U mnie w sobotę uroczystość rodzinna...75 lat mojej mamy i jej także imieniny...zrobię rodzinny obiad...tort...szampana..kawę. .. będzie miło. .
Tak Aniu, rodzina to ważna sprawa w naszym zyciu. Myslę ,że zwłaszcza nas wyjezdżających . A mamie stu lat w zdrowiu i rodzinnym gronie :-)
Dzien dobry dziewczynki.
Dzis Zielonka jedzie do Torunia , pierwszy mecz w play- offa, trzymam kciuki za chlopakow , niech wygraja !!!
Milego dnia.
Nie trzymaj chociaz w prawej ręce - jak bedziesz pisała ? Ckni sie za swoiskimi stronami , co magdzie ? Ja juz widze sie w domu , ogrodzie , lesie z przyjaciółmi. A wczoraj dzieci podesłały mi fotke "grylowaną" . Ja juz chcę być w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie , ze sie teskni , jakos latwiej ja znosic jak praca daje satysfakcje , jak sie az chce pracowac , gorzej jak miejsce jest lipne , wtedy ta tesknota poteguje.Nic to , tak juz niewiele zostalo mi w tym miejscu , gdzie tak zle sie czuje , pierwszy raz tak mam.Myslalam , ze przejdzie toto , ale nie.Jest niby lepiej ale....a szkoda psuc dnia.
Hej hej je tu ktos!!!!
Wczoraj pogoda w Lubuskim nie rozpieszczala podobno , wiec Winobranie chyba takie sobie.No moi chlopcy w Toruniu dostali po dupsku , rewanz za tydzien , mysle ze odrobimy te 10 punktow.No Stal rozjechala Wroclaw , jedna noga juz sa w finale .Moje marzenie ( no nie tylko moje ) aby final byl Lubuski , oj oj ekstaza na sama mysl mnie bierze.
Witajcie dziewczynki.
Dzien dobry dziewczeta - Ania pojechała do domu i przepadła w jego czeluściach . A moze odsypia winobranie ? Co u Was nowego ?Liste obecności prosze podpisywać .