Lubuskie 2

01 września 2016 08:06 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Farciara , hihi .Prosze jeden toast za mnie wypic do dna.

Oj wypije z samych rąk i pucharu wina Bachusa hihi
01 września 2016 08:10 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Farciara , hihi .Prosze jeden toast za mnie wypic do dna.

Ja za to " Jarmark Michała " u nas w mieście zalicze. I co najwazniejsze urodziny wnuczki . Musiałam skrócić pobyt w robocie o jeden dzień . Obie się cieszymy. Jak ta nasza Karolinka urosła ma 10 lat  ( 17 wrzesnia ) a mierzy 158 cm.  jak wróce dom zaroi sie od uczniów i studentów. pewnie jakies stypendium babcia ufunduje . Takie nie za wielkie Dahoam is Dahoam jak mawia się w Bawarii .
01 września 2016 08:15 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie w sobotę uroczystość rodzinna...75 lat mojej mamy i jej także imieniny...zrobię rodzinny obiad...tort...szampana..kawę. .. będzie miło. .
01 września 2016 08:17 / 2 osobom podoba się ten post
Ann1967

U mnie w sobotę uroczystość rodzinna...75 lat mojej mamy i jej także imieniny...zrobię rodzinny obiad...tort...szampana..kawę. .. będzie miło. .

Tak Aniu,  rodzina to ważna sprawa w naszym zyciu. Myslę ,że zwłaszcza nas wyjezdżających . A mamie stu lat w zdrowiu i rodzinnym gronie 
01 września 2016 08:27 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Tak Aniu,  rodzina to ważna sprawa w naszym zyciu. Myslę ,że zwłaszcza nas wyjezdżających . A mamie stu lat w zdrowiu i rodzinnym gronie  :-)

Dziękuję  Aniu.
03 września 2016 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
Hejka.
Winobranie rozpoczete !!!! Tylko mnie tam nie ma , juz ktorys rok , no nie mozna miec wszystkiego.Jak wroce , to zrobie sobie sama winobranie ze znajomymi.
Pozdrawiam Lubuszanki.
Hej Winobranie ...
04 września 2016 07:14 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry dziewczynki.
Dzis Zielonka jedzie do Torunia , pierwszy mecz w play- offa, trzymam kciuki za chlopakow , niech wygraja !!!
Milego dnia.
04 września 2016 07:22 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Dzien dobry dziewczynki.
Dzis Zielonka jedzie do Torunia , pierwszy mecz w play- offa, trzymam kciuki za chlopakow , niech wygraja !!!
Milego dnia.

Nie trzymaj chociaz w prawej ręce - jak bedziesz pisała ?  Ckni sie za swoiskimi stronami , co magdzie ? Ja juz widze sie w domu , ogrodzie , lesie  z przyjaciółmi. A wczoraj dzieci podesłały mi fotke "grylowaną" . Ja juz chcę być w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
04 września 2016 07:33 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Nie trzymaj chociaz w prawej ręce - jak bedziesz pisała ?  Ckni sie za swoiskimi stronami , co magdzie ? Ja juz widze sie w domu , ogrodzie , lesie  z przyjaciółmi. A wczoraj dzieci podesłały mi fotke "grylowaną" . Ja juz chcę być w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie , ze sie teskni , jakos latwiej ja znosic jak praca daje satysfakcje , jak sie az chce pracowac , gorzej jak miejsce jest lipne , wtedy ta tesknota poteguje.Nic to , tak juz niewiele zostalo mi w tym miejscu , gdzie tak zle sie czuje , pierwszy raz tak mam.Myslalam , ze przejdzie toto , ale nie.Jest niby lepiej ale....a szkoda psuc dnia.
04 września 2016 07:49 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Pewnie , ze sie teskni , jakos latwiej ja znosic jak praca daje satysfakcje , jak sie az chce pracowac , gorzej jak miejsce jest lipne , wtedy ta tesknota poteguje.Nic to , tak juz niewiele zostalo mi w tym miejscu , gdzie tak zle sie czuje , pierwszy raz tak mam.Myslalam , ze przejdzie toto , ale nie.Jest niby lepiej ale....a szkoda psuc dnia.

Nie wchodź w szczegóły. Nie potrafisz  wyłączyc się z myślenia*?  Twoja pdp mysli za was obie, to daj jej pole do popisu.  Jak sie miejsca nie polubi "od pierwszego wejrzenia" to nie ma mocnych Nie przeżywaj, takich miejsc jest sporo, trafisz na swoje. Nic nie poradzisz jeśli sami zainteresowani nie zdają sobie sprawy dlaczego opiekunka nie zagrzewa miejsca. Przetrwasz,  jesli to nie jest ponad Twoje siły.
05 września 2016 09:02 / 2 osobom podoba się ten post
Hej hej je tu ktos!!!!
Wczoraj pogoda w Lubuskim nie rozpieszczala podobno , wiec Winobranie chyba takie sobie.No moi chlopcy w Toruniu dostali po dupsku , rewanz za tydzien , mysle ze odrobimy te 10 punktow.No Stal rozjechala Wroclaw , jedna noga juz sa w finale .Moje marzenie ( no nie tylko moje ) aby final byl Lubuski , oj oj ekstaza na sama mysl mnie bierze.
Witajcie dziewczynki.
05 września 2016 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Hej hej je tu ktos!!!!
Wczoraj pogoda w Lubuskim nie rozpieszczala podobno , wiec Winobranie chyba takie sobie.No moi chlopcy w Toruniu dostali po dupsku , rewanz za tydzien , mysle ze odrobimy te 10 punktow.No Stal rozjechala Wroclaw , jedna noga juz sa w finale .Moje marzenie ( no nie tylko moje ) aby final byl Lubuski , oj oj ekstaza na sama mysl mnie bierze.
Witajcie dziewczynki.

Ja pod twoim oknem ,
trzy godziny moknę..............................

Czekam i czekam na tej naszej ziemi . Wszystko ok. magdzie
07 września 2016 07:08 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry dziewczeta - Ania pojechała do domu i przepadła w jego czeluściach . A moze odsypia winobranie ? Co u Was nowego ?Liste obecności prosze podpisywać .
07 września 2016 07:19 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry.
Nic nowego u mnie , oby dotrwac ...
07 września 2016 08:20 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Dzien dobry dziewczeta - Ania pojechała do domu i przepadła w jego czeluściach . A moze odsypia winobranie ? Co u Was nowego ?Liste obecności prosze podpisywać .

Jestem ..melduje się..żyję, odpoczywam, cieszę się  ,że Jestem wśród  najbliższych..rozpakowałam kufry, teraz znowu je pakuję, bo zaraz wyjazd na urlop...
Pogoda cudna, grzybów nie ma:(  Już zaliczyłam  urodziny mojej mamy, zakupy, Winoranie, Łagów na spacerze i  rowerkach wodnych:)
Teraz w weekend cd. Winobrania, a w poniedziałek  kierunek  urlop..oczywiście w międzyczasie muszę szukać nowej szteli aby wyjechać na koniec września, pozdrawiam ..