melduje sie w domku w Zielonej Górze.
Pogoda wakacyjna więc zaczynam szybko odpoczywać
Witam a moze ktos bedzie we wtorek 16 w lagowie bede tam jeden dzien pozdrawiam lubuszanki
Dzien dobry Lubuskie.Dzis mamy swieto w Lubuskim , kochane derby !!! , na sama mysl dostaje.....gesiej skorki , ale to potem na wieczor , a zaraz wyruszam na dzialke ,Milego dnia.
Witam.Jutro jade oby sprawdzic , czekalam 2 miesiace na ,rozpoczecie sezonu, niby sa ale gdzie??? Tylko sie chwala , pojade zrobie zwiady dam znac.
Milego popoludnia .
Byłas Magda ?
Bylam,bylam w 1,5 godziny 2,5 litrowe wiaderko,same podgrzybki.Nie ma co jeszcze mowic o szale ,trzeba sie troche nachodzic ,ale juz sa,oby jeszcze deszcz byl,bo jest bardzo cieplo ,a w lesie nie za mokro.Dodam jeszcze ,ze z tego zbioru ,to ja moze zebralam z 8-9 sztuk,a reszte to maz,taka grzybiara jestem,ale uwielbiam taka rozrywke.Wiec dzis na obiad ,(ostatni przed wyjazdem) bede jadla sosik.
Witam i ja sie.
Grzybow juz nie ma , trzeba czekac na deszcze to sie pokaza.No i zaczyna sie Winobranie za kilka dni , a mnie nie ma , ale odrobie z nawiazka .
Milego zycze.
A ja w tym roku zaliczam Winobranie...koncerty...korowód. ..jak ja się cieszę. ..jutro do domku...hurrraaa