Witam Wszystkich! Chciałam się przywitać w powitajkach ale tam pogaduchy jakieś, a tu widzę, że się też można;)? Podobnie jak Misza od zawsze lubiłam pomagać i miałam dobry kontakt z seniorami (pewnie dlatego, że miałam dwie babcie;?)). Więc jak mnie życie kopnęło to wróciłam do "korzeni" i 2 lata temu wyjechałam do pracy w opiece. Byłam nawet na tym forum ale nie wsiąkłam i teraz żałuję, bo to jest kopalnia wiedzy i doborowe towarzystwo. Żałuję, bo wyjechałam z niefajnymi firmami (zależy mi na zus) ale zdobyłam doświadczenie i to jest ok. Niestety nie mogę wyjeżdżać na długo i za często, a wiecie że takich ofert nie ma za wiele. Od Was wiem, że jednak są tylko panie z tych dużych firm "palą głupa". Podobnie jak Ty (Misza) zaczęłam uczyć się w studium medycznym (postawiłam na masaż). Kończę I rok i też mam kłopot połączyć to z wyjazdami, ale ciągnę i mam nadzieję że z tymi umiejętnościami będzie mi łatwiej znaleźć dobrą ofertę. Jeszcze raz pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc i przychylność.
P.S jakby co, znam się na naturalnych metodach leczenia.